Fordobl hitraten på kundemøder med adfærdsdesign

Onsdag 9. juni kl. 9-10 TILMELD DIG nu

Få to konkrete principper, som kan skaffe dig succes på langt flere kundemøder

Tillid, tillid og tillid. Hurtig opbygning af tillid er alfa og omega for udfaldet af dine møder med nye kunder. For selv om vores samfund og købsadfærd er gennemdigitaliseret, så handler og samarbejder vi helst med mennesker, vi har tillid til.

Anders Taunø fra Salesculture har de seneste 15 år turneret land og rige rundt på 2.000 sambesøg - med alt fra junior til seniorsælgere på tværs af brancher. Alligevel har møderne ét fællestræk. Knapt halvdelen af dem er gået skævt inden for de første 10 minutter, fordi der ikke blev opbygget tillid i kontaktfasen.

På dette webinar guider Anders dig i, hvad du kan gøre anderledes. Han præsenterer dig bl.a. for to enkle adfærdsprincipper, som med garanti letter salgsdialogen og styrker tilliden til dig blandt nye kunder - og giver det bedste afsæt for senere at lukke salget.

Du får:

  • To enkle adfærdstips, som får flere nye kunder til at fortsætte salgsdialogen
  • Ny viden om hvad der påvirker kundernes købsadfærd og beslutninger
  • Opskriften på, hvordan du fanger kundernes interesse
  • Simple modeller til at opnå tillid hurtigt
  • Introduktion til "det perfekte kundemøde"

Se med på Zoom onsdag 9. juni kl. 9.00-10.00

Det er gratis for medlemmer af Business Danmark at deltage. Er du ikke det, kan du stadig deltage - det kræver bare, at du siger ja til uforpligtende at blive kontaktet af Business Danmark om et eventuelt medlemskab.

TILMELD DIG nu

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk, 33740237

Webinaret afholdes i Zoom og bliver optaget. Når du deltager på webinaret, skal vi gøre opmærksomhed på at andre kan læse dit navn i chatten og udlede at du er medlem i Business Danmark fagforening.