TEDx speaker: Sådan tænker unge kunder og kolleger

 Tilmeld dig webinar 30. marts 2023 kl. 9-10 er ikke medlem tilmeld som Medlem

Du har nu chancen for at få et ekstraordinært indblik i, hvordan den unge generation ser fremtiden. Er du interesseret i at forstå den unge generation, så du bedre kan være kollega med dem, lede dem - eller markedsføre og sælge til dem? Så er dette webinar lige noget for dig! 

Fremtidens arbejdsplads

Generation Y (født 1980-2000) og Z’erne (født 2000-2010) har en ny tilgang til hvad et arbejde er, hvornår man arbejder - og ikke mindst hvad de vil med det. De er drevet af mening, formål, frihed, fællesskaber og at forbedre verden, har et tolerant forhold til køn, lever gerne som digitale nomader – og det vigtigste for dem er at have en "livs-karriere". 

Og så er det en særlig udfordring at lede, tiltrække og fastholde dem.

Ved at forstå og lære af de unge nu, skaber man ikke blot en bro mellem alle medarbejdere i alle aldre. Man ruster sig også til fremtidens arbejdsplads.

Få indsigt i

  • Hvorfor den unge generation er så anderledes?
  • Hvordan du tiltrækker og fastholder dem - og hvad motiveres de af?
  • Hvad der menes med, at de er særligt sårbare og udsatte?

Om Emilia van Hauen

Emilia er en kvinde med mange kasketter. Hun er bestyrelsesmedlem, international foredragsholder, strategisk rådgiver, forfatter til 6 bøger og kommentator. Hun har holdt mere end 1500 foredrag og har bla. talt på TEDx St. Andrews, Skotland, og Copenhagen - og optrådt på flere internationale konferencer. Derudover er hun medstifter af flere netværk, der alle har et erhvervsmæssigt eller socialt formål, og så har hun en evne til at udvikle og skabe nye begreber, koncepter og budskaber, der spejler det moderne samfunds største udfordringer.

Du kan læse meget mere om Emilia van Hauen her

Målgruppe: For dig i salg og marketing.

OBS! Webinaret vil ikke blive optaget og lagt på hjemmesiden, så skynd dig at sætte et kryds i kalenderen 30. marts. 

Vores webinarer er forbeholdt for medlemmer, men er du ikke medlem, kan du undtagelsesvist være med på webinaret ved at sige ja tak til at modtage vores nyhedsmails. 

Praktiske oplysninger

Torsdag 30. marts kl. 9-10

Tilmeld som medlem er ikke medlem

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, marketing@businessdanmark.dk