Drop Janteloven – og sælg til hele verden

31. marts kl. 9.00-10.00  Virtuelt kursus

Dette virtuelle kursus er en smagsprøve på diplomfaget Salg, salgsledelse og kundeforståelse.

Vi kan love dig en ting. På dette virtuelle kursus har Janteloven ingen adgang.

Vidste du, at danske virksomheder er langt mere konkurrencedygtige i udlandet, end de selv tror. Og at disse virksomheder i snit tjener 38% mere end virksomheder uden eksport.

Alligevel eksporterer kun 6-8% af de danske virksomheder – mens mange flere har fejlet i forsøget. Det gør vi noget ved på dette virtuelle kursus, hvor du får overblik over eksportsalgets guld- og faldgruber.

Du får:

  • Do´s and don´ts for at lykkes med eksportsalg som en del af virksomhedsstrategien
  • Overblik over alt det, eksport kan bidrage med til i en virksomhed
  • Viden om, hvordan de dygtige eksportvirksomheder får succes, når salget skal ledes over landegrænser, baseret på dyb kundeforståelse

Målgruppe: Sælgere og salgsledere

Smagsprøve på akademifag

Dette virtuelle kursus er en smagsprøve på den viden fra diplomfaget Salg, salgsledelse og kundeforståelse som du kan tage i Kolding, København og Aalborg – oveni købet med støtte fra omstillingsfonden. Det får du flere detaljer om på dette virtuelle kursus.

Se med på Zoom torsdag 31. marts kl. 9.00-10.00

tilmeld dig her

Webinaret er gratis og forbeholdt medlemmer. Er du ikke medlem, kan du også deltage mod at sige ja til at blive kontaktet uforpligtende af Business Danmark om fordelene ved et medlemskab.

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk

Dette virtuelle kursus laver vi i samarbejde med IBA Kolding. Det er åbent for alle, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Optagelsen deler vi på hjemmesiden senest 24 timer efter afholdelse. Vi bruger Zoom og dit navn vil i videoen kun fremgå i dialog med værterne.