Elbilen er langt billigere, end du måske tror

Torsdag 8. september kl. 9-10 Tilmeld dig webinaret

Spørgsmålene er mange, før vi kaster os ud i købet af den første elbil. Hvor lang er den reelle rækkevidde? Risikerer jeg at løbe tør for strøm? Kan elbilen egentlig trække min campingvogn? Hvordan lader jeg op? Hvor dyrt er det? Er det bedre for miljøet? Kan det svare sig for mig at have elbil når jeg er firmabilist? Og er en elbil i det hele taget ikke bare noget bøvl?

Anderledes afklaret er danskerne, som har en elbil. De kunne aldrig drømme om at skifte tilbage til en benzin- eller dieselbil. De tænker én gang elbilist – altid elbilist. Men hvorfor mon det?

Svaret får du på dette webinar med chefkonsulent og forbrugerøkonom hos FDM, Ilyas Dogru, som klæder dig på, så du nemmere kan vurdere, hvornår en elbil er det rigtige for dig.

Du får svar på:

  • Hvilken biltype, der er billigst at køre i?
  • Hvordan du lader – nemt, bedst og billigst?
  • Hvilke fordele og ulemper der er ved elbiler?
  • og så afliver vi en række myter om elbiler

Praktiske oplysninger

Torsdag 8. september kl. 9-10

tilmeld dig her

Webinaret er gratis og forbeholdt medlemmer. Er du ikke medlem, kan du også deltage mod at sige ja til at blive kontaktet uforpligtende af Business Danmark om fordelene ved et medlemskab.

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk

På webinaret deltager både medlemmer og ikke medlemmer, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Webinaret afholdes i Zoom, vil blive optaget og delt bag medlemslogin på hjemmesiden efterfølgende.