Aldrig mere kold kanvas

22. marts kl. 09.00-10.00  tilmeld dig her

Hader du kold kanvas?

Er det fordi du frygter det, eller fordi du ikke har modtaget træning nok i emnet? I denne online seance, lærer du grundstenene i hvordan du kan skabe den gode samtale, med fokus på at skabe en relation, og blive opfattet som et menneske - ikke en irriterende telefonsælger! 

Alt salg, handler om relationer!

Salg har på mange måder, fået et dårlig ry, fordi der findes så mange sælgere der ikke kan forstå at det handler om personen i den anden ende…ikke det produkt der ringes op for at blive solgt!

Telesælgeren ringer og vil sælge dig noget...som du ikke har behov for...og vedkommende taler til dig som om I er venner, og har et "godt tilbud"! Det er ham vi alle frygter, og når vi selv skal gøre det, så er det ham vi tænker på først…og så ved vi godt hvad der sker.

Det vi tænker på, bliver vi til

Lad denne time sammen med Jannich Rindom, fra LinkedInsider, ændre din forståelse af hvad der skal til for at få din målgruppe i tale på telefonen – uanset om de kender dig eller ej.

Det ikke er umuligt at blive opfattet som en god sælger, hvis du blot lærer at bruge de rigtige værktøjer, og få en forståelse af de mentale obstruktioner der findes, inden du skal til at ringe ud for at "sælge noget til nogle"...og vigtigst af alt, hvordan du får dem afkodet - så du kan få succes med telefonen til salg! 

Du vil blive inspireret. Du vil få nogle ”a-ha” oplevelser. Du vil få nogle grin (håber vi). Du vil få en konkret model for at ringe ud i fremtiden, med fokus på at skabe relationen. Gå ikke glip af denne stærke og meget relevante online seance. Tilmeld dig i dag, så er din plads sikret!

tilmeld dig webinaret

Praktiske oplysninger

Tirsdag 22. marts kl. 9-10.
Normalt er vores webinarer forbeholdt medlemmer, men du kan deltage gratis mod at vi får lov til at kontakte dig uforpligtende med info om fordelene ved et medlemskab af Business Danmark.

LinkedInsider er nøje udvalgt uddannelsespartner hos Business Danmark - siger du ja tak til opkald ved tilmelding, ringer de dig op i dagene efter webinaret og fortæller om kurserne og den gode medlemsrabat du får.

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk, 33740237

På webinaret deltager både medlemmer og ikke medlemmer, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Webinaret afholdes i Zoom og vil blive optaget . Efter webinaret vil videoen kunne fås ved at rette henvendelse til LinkedInsider - kun deltagere kan gense videoen.