Afkod dine kunders købssignaler

Vidste du, at størstedelen af kommunikation er nonverbal?

Og at et førstehåndsindtryk skabes på under 7 sekunder?

I disse tider, hvor det ellers vigtige håndtryk ikke kan lade sig gøre, er det ekstra vigtigt at kunne skabe et godt førstehåndsindtryk på andre måder. Med udgangspunkt i Jesper Bergstrøms enorme viden og passion for nonverbal kommunikation, får du på dette webinar praktisk indsigt i, hvordan du på et splitsekund kan fremhæve dine bedste egenskaber og efterlade et fantastisk førstehåndsindtryk, som brænder sig fast.

Du får:

  • Tips til at afkode kundens købssignaler, både ved online og alm. møder
  • Teknikker til at skabe ægte og frugtbare kunderelationer
  • Metoder til at øge kundernes købelyst

Jesper Bergstrøm er Danmarks førende kropssprogsekspert

Jesper Bergstrøm er uddannet i USA af verdens førende kropssprogseksperter, der også træner FBI og CIA. Han har specialiseret sig i at hjælpe sælgere, ledere og rådgivere til at få større gennemslagskraft i sociale situationer som kundemøder, networking og præsentationer.

Har du en konkret udfordring med kropssproget, du gerne vil have Jesper til at tage op ved webinaret, så send det til jkl@businessdanmark.dk. Det sidste kvarter af webinaret er der mulighed for at stille spørgsmål.

Praktiske oplysninger

Onsdag 27. januar kl. 10:00-11:15
Webinaret gratis og forbeholdt medlemmer
Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk, 33740237

Tid 27. jan 2021 kl. 10:00 - 11:15
Sted Webinar, Roskildevej 288, 2610
Pris 0
Forplejning
Tilmelding Senest 24. januar 2021
Når du deltager på webinaret, skal vi gøre opmærksomhed på at andre kan læse dit navn i chatten og udlede at du er medlem i Business Danmark fagforening. Webinaret vil blive optaget, og kan genses bag medlemslogin til og med marts 2021. Webinaret afholdes i Zoom.