7 stærke vaner, der øger effekten af din e-mail markedsføring med 100%

18. juni kl. 09.00-10.00 TILMELD DIG HOS iba

Er du godt i gang med din markedsføring på mail, og har du allerede erfaring med, at kanalen skaber fremragende resultater?

Så skal du med til dette online talkshow!

Andreas Bach-Laursen (IBA) har inviteret Mette Will (EMAIL SUMMIT) og Ib Potter (Co3) i studiet til en snak om 7 stærke metoder, der er svært vanedannende, når du ser resultaterne.

Julie Lindegaard er vært på dagen og binder det hele sammen.

I løbet af 60 minutter får du indsigt i de 7 vaner, og du har mulighed for at snakke med Andreas, Mette og Potter og plukke deres hjerner for viden, erfaring og dokumentation.

Vi er helt med på, at du har travlt, så vi fokuserer på den slags vaner, der sparer dig dyrebar tid og har en langvarig effekt.

Spænd sikkerhedsselen. Det bliver 60 intense minutter!

Hvem kan deltage?

Talkshowet er målrettet dig, der arbejder professionelt med markedsføring og har erfaring med e-mail marketing uden at være ekspert.

Har du ikke mulighed for at være med live, kan du tilmelde dig alligevel og få optagelsen, som du har 7 dage til at se.

Sådan deltager du i webinaret

Fredag 18. juni kl. 09.00-10.00
Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam. Du vil modtage en bekræftelsesmail med link til webinaret efter tilmelding.

Webinaret udbydes af IBA Kolding.

Hvis du oplever problemer med webinaradgangen før eller under webinaret, så kontakt venligst webinarholderen, Andreas på abla@iba.dk.

Læs mere og tilmeld dig her

Webinaret udbydes af IBA Kolding, det vil derfor væres deres datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på at hvis du tilmelder dig webinaret via vores hjemmeside, kan IBA Kolding se, at du kommer fra Business Danmarks hjemmeside, men ikke om du er medlem.