7 værktøjer der giver marketing succes med LinkedIn

11. januar kl. 9.00-10.00 tilmeld dig webinaret

Vil du gerne have max effekt og varme leads ud af din virksomheds tilstedeværelse på LinkedIn? Og vil du gerne have en hær af kolleger til at hjælpe dig? Så er du i målgruppen for dette webinar.

Vi zoomer ind på, hvordan du i marketing går forrest og styrker synligheden og troværdigheden på LinkedIn ved at samarbejde med dine kolleger i salg. 

Vi lever i en tid, hvor det aldrig har været vigtigere for salg og marketing, at gå hånd i hånd… LinkedIn-ekspert Jacob Elton dykker ned i, hvordan du får Employer Branding og Social Selling til at spille sammen - til glæde for din virksomheds brand, synlighed og bundlinje. 

Du har i marketing en enestående chance for at tage teten på et område, som mange sælgere og marketingfolk forsømmer i dagligdagen, fordi de bliver fanget af driften, eller det man ”plejer at gøre”.

Du får:

  • Det rigtige mindset, der får dig 80% i mål med Employer Branding og Social Selling, før du er startet.
  • Opskriften på, hvordan I booster jeres tilstedeværelse på LinkedIn og lynhurtigt sætter konkurrenterne i skammekrogen.
  • Den ubehagelige sandhed om Social Selling i marketingafdelingen; og hvordan du kommer ud af den.
  • Overblik over de største faldgruber, du skal undgå, når du arbejder med Social Selling i jeres organisation
  • Så sagt med andre ord: 7 konkrete værktøjer, der giver marketingafdelingen succes, og som du kan bruge med det samme i jeres organisation

Det er for dig, der er:

  • Marketingmedarbejder og gerne vil i gang med at skaffe varme leads gennem jeres LinkedIn tilstedeværelse
  • Marketingleder/chef/direktør med ansvar for jeres virksomhedsside på LinkedIn, har direkte kontakt med salgsafdelingen eller ønsker, at de skal udnytte det uudnyttede potentiale, LinkedIn har rent salgsmæssigt for jeres organisation
  • Marketinginteresseret og din stemme bliver lyttet til i virksomheden, når du kommer med nye inputs, som handler om, hvordan virksomheden positioner sig på LinkedIn 

Vi håber at du vil spidse blyanten, og tage notesblokken frem, for du kommer til at opleve vores uddannelsespartner, Jacob Elton fra LinkedInsider. Han vil give dig sine allerbedste råd fra hans tid sammen med kompagnonen Martin Lund, hvor de har erfaringer med +15.000 mennesker og +7 års professionel salgs/marketingtræning på LinkedIn, hos bl.a. Toyota Danmark, Telenor, Dansk Industri, Adecco, Europcar & GLS.

Praktiske oplysninger

Onsdag 11. januar kl. 9.00-10.00

tilmeld dig webinaret

Normalt er vores webinarer forbeholdt medlemmer, men du kan deltage gratis mod at vi får lov til at kontakte dig uforpligtende med info om fordelene ved et medlemskab af Business Danmark.

Du ser webinaret på din PC, Mac, Tablet eller SmartPhone.
Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk

På webinaret deltager både medlemmer og ikke medlemmer, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Webinaret vil blive optaget. Efter webinaret vil videoen kunne fås ved at rette henvendelse til LinkedInsider - kun deltagere kan gense videoen. 
 

LinkedInsider er nøje udvalgt uddannelsespartner hos Business Danmark - siger du også ja tak til opkald ved tilmelding, ringer de dig op i dagene efter webinaret og fortæller om kurserne og den gode medlemsrabat du får.