Webinarer

sådan træner du dig til bedre salgsresultater

Virtuelt kursus 27. januar kl. 9-10
På dette virtuelle kursus får du svar på, hvordan din salgsorganisation kan skabe værdi med et miks af akademisk videreuddannelse og dagligdags træning af konkrete salgs- og ledelsesværktøjer.

kultur spiser strategi til morgenmad

Webinar 8. februar kl. 9-10.30
Branding-guruen Martin Lindstrøm tager dig på dette webinar med ind bag kulisserne, og fortæller hvad der skal til for at bringe kultur tilbage i fokus hos de virksomheder, der har været lammet af bureaukrati, lovgivning og ineffektivitet.

styrk kunderelationen med KAM-værktøjer

Virtuelt kursus 3. marts kl. 9-10
Hvad er key account management helt præcist - og hvordan arbejder du med det i praksis? Det dykker vi ned i på dette virtuelle kursus.

LÆr at sælge med linkedin

Tag med 8. marts kl. 9-10.15
I Danmark er der 2 millioner mennesker på LinkedIn. Tænk hvis du kunne lave forretninger med dem alle sammen. Det kan du, og det er ikke svært at lære.

3 ting du skal mestre før din næste lønforhandling

Webinar 17. marts kl. 9.30-10.15
På dette webinar ser vi nærmere på det mest hårdtslående argument for, hvorfor du skal have mere i løn - din værdi for virksomheden.

ALDRig MERE KOLD KANVAS

Webinar 22. marts kl. 9.00-10.00
Det ikke er umuligt at blive opfattet som en god sælger, hvis du blot lærer at bruge de rigtige værktøjer, og få en forståelse af de mentale obstruktioner der findes, inden du skal til at ringe ud for at "sælge noget til nogle"...og vigtigst af alt, hvordan du får dem afkodet - så du kan få succes med telefonen til salg! 

drop janteloven - og sælg til hele verden

Virtuelt kursus 31. marts kl. 9-10
Kun 6-8% af de danske virksomheder eksporterer – mens mange flere har fejlet i forsøget. Det gør vi noget ved på dette virtuelle kursus, hvor du får overblik over eksportsalgets guld- og faldgruber.

kunsten at øge din hitrate og arbejdsglæde

Virtuelt kursus 5. maj kl. 9-10
Vil du gerne øge din personlige salgseffektivitet? Så se med på dette virtuelle kursus, som kan være med til at forbedre din hitrate og glæden ved dit arbejde.

ved du, hvem du skal sælge til på mandag - om en måned?

Virtuelt kursus 2. juni kl. 9-10
På dette virtuelle kursus ser vi på, hvad pipeline management består af og hvordan du arbejder med det.

Gense webinarer fra 2021