Webinarer

NYE BILAFGIFTER: SÅDAN VÆLGER DU DEN RETTE FIRMABIL

Vælg mellem 3. og 4. marts kl. 9-10. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
Med de nye regler for registreringsafgift på biler og beskatning af firmabiler er der vendt op og ned på mange ting. Lyt med og få svar på dine spørgsmål, når Jesper Lyndberg fra Alphabet Danmark guider dig i, hvordan du får mest ud af din firmabilsordning i kølvandet på de nye regler.

DYGTIG SALGSLEDELSE ER ALTAFGØRENDE FOR VÆKSTPOTENTIALET

Onsdag 10. marts kl. 9-10. Webinaret er udbudt af IBA Kolding.
Deltag på dette webinar og få en uddybning af, hvad der ligger bag salgsdyd 3 fra Morgendagens salg. Få samtidig et par tips – og konkrete værktøjer – til, hvordan salgsledelsesdiciplinen bedst udføres under hensyntagen til salgslederens mange opgaver og udfordringer.

LÆR AT ELSKE VIRTUELLE KUNDEMØDER

Mandag 15. marts kl. 19-20.30. Webinaret er udbudt af Acuity World.
På dette webinar bliver du klogere på, hvordan du kan hjælpe og guide dine sælgere, så de bliver proaktive og åbne overfor at afholde virtuelle kundemøder.

ALDRIG MERE KOLD KANVAS

Tirsdag 16. marts kl. 9-10. Webinaret er udbudt af Business Danmark sammen med LinkedInsider. Lad denne time sammen med Jannich Rindom, fra LinkedInsider, ændre din forståelse af hvad der skal til for at få din målgruppe i tale på telefonen – uanset om de kender dig eller ej. 

Sådan erobrer du nye kunder post-corona

Onsdag 17. marts kl. 15-16. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
På dette webinar giver oplægsholder Jens Lassen - med inspiration fra bogen Morgendagens Salg & Salgsledelse - konkrete værktøjer til dit opsøgende salg. Ikke mindst hvordan du klarer udfordringen med at skabe tillid og værdi overfor kundeemner, du ikke har relationer til i forvejen.

Lær at sælge med linkedin

Tirsdag 30. marts kl. 9-10. Webinaret er udbudt af Business Danmark sammen med LinkedInsider. Så er der gode nyheder: Der er en meget mere effektiv metode at sælge på, som ikke en gang gør ondt. Du skal høre om Social Selling på LinkedIn.

Salg af serviceydelseR

Mandag 19. april kl. 9-10. Webinaret er udbudt af IBA Kolding.
Deltag på dette webinar og få nogle helt konkrete værktøjer til, hvordan du brænder mere igennem på kundemøderne, når du sælger rådgivning og serviceydelser fremfor fysiske produkter. Hør bl.a. om tillidens betydning og hvordan den skabes, hvordan du adresserer de behov kunderne ofte ikke selv er klar over de har. 

Lav uimodståelige købsargumenter - der holder

Torsdag 22. april kl. 15-16. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
Gå ikke glip af dette webinar, hvor Peter Aakjær Jensen - med afsæt i bogen ”Morgendagens Salg & Salgsledelse” – lærer dig at definere og levere unikke købsargumenter.

Boost dit salg gennem forhandlere

Onsdag 19. maj kl. 9-10. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
På dette webinar giver oplægsholder Jens Lassen - med inspiration fra bogen Morgendagens Salg & Salgsledelse - konkrete værktøjer som gør det nemmere at finde de bedste forhandlere, motivere dem og sælge mere – off- og online.

Fordobl hitraten på kundemøder med adfærdsdesign

Onsdag 9. juni kl. 9-10. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
På dette webinar guider oplægsholder Anders Taunø fra Salesculture dig i, hvad du kan gøre anderledes. Han præsenterer dig bl.a. for to enkle adfærdsprincipper, som med garanti letter salgsdialogen og styrker tilliden til dig blandt nye kunder - og giver det bedste afsæt for senere at lukke salget.