Webinarer

seo 2021

Fredag 27. november kl. 10-11. Webinaret er udbudt af IBA.
På dette webinar deler Nikolaj Mogensen, Head of SEO hos s360, sine tanker omkring SEO i 2021. På webinaret vil vi komme ind på tre hovedområder, der skaber forudsætninger for success med SEO i 2021.

Personlig ledelse

Mandag 7. december kl. 19-20.30. Webinaret er udbudt af Acuity World. 
Hør hvordan du bliver en autentisk og vellidt leder, der skaber resultater - også på distancen. Du får paraktiske værktøjer til at kunne sætte klare mål for dig selv og dine medarbejdere. 

Aldrig mere kold kanvas

Torsdag 10. december kl. 8-9. Webinaret er udbudt af Business Danmark sammen med LinkedInsider. Lad denne time sammen med Jannich Rindom, fra LinkedInsider, ændre din forståelse af hvad der skal til for at få din målgruppe i tale på telefonen – uanset om de kender dig eller ej. 

SÅDAN HJÆLPER LEAN DIG UD AF KRISEN

Tirsdag 15. december kl. 8-9. Webinaret er udbudt af IBA. 
Kom med på gratis webinar og hør hvordan "Lean" kan hjælpe din virksomhed i den rigtige retning, så du kan komme styrket ud af krisen. 

bliv skarp på kundernes krav

Tirsdag 12. januar kl. 8-9. Webinaret er udbudt af IBA. 
Det er svært at definere kunders krav. Ligesom det kan være vanskeligt at måle på dem. Oftest ved kunden ikke engang selv hvad de ønsker. Kom med på webinar og bliv klogere på principperne bag Lean, som blandet andet inkluderer Voice of Customer, der kan hjælpe dig og din virksomhed. 

digitalisering af kundedata - effektivt crm-system og gdpr krav kan forenes

Onsdag 13. januar kl. 10-11. Webinaret er udbudt af DI Handel.
Customer Relationship Management (CRM) kan styrke brugeroplevelsen, relationen til kunderne og øge omsætningen - men hvordan? Kom med til webinar, hvor der stilles skarpt på CRM - systemers effekt på virksomheders værdiskabelse og kundernes brugeroplevelse.

Få betaling for værdiskabelsen ved kunden

Torsdag 14. januar kl. 13-14. Webinaret er udbudt af Erhvervsakademiet IBA.
Deltag på dette webinar og få både inspiration og konkrete værktøjer, som kan forbedre virksomhedens bundlinje og gøre den enkelte sælgers salg mere rentabelt. Webinaret tager udgangspunkt i forskningsprojektet Morgendagens Salg .

salget anno 2021

Fredag 5. februar kl. 9-10. Webinaret er udbudt af Erhvervsakademiet IBA.
Tag med på dette webinar og bliv klædt på til salgskampen anno 2021 med inspiration, tips og konkrete værktøjer til, hvordan du kan professionalisere dit salg. Målet er, at arbejde mere strategisk og skabe bedre og anderledes kunderelationer, så det er fremtidssikret.