Webinarer

Provision og ferie - måske har du penge til gode

Fredag 13. august kl. 10-10:45. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
Ny afgørelse fra Østre Landsret fastslår, at du, som provisionslønnet, kan have flere års feriegodtgørelse til gode. I den konkrete sag fik sælgeren knapt 100.000 kr. plus renter i manglende feriepenge.

Afkod din kundes købssignaler

Torsdag 19. august kl. 10-11:15. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
Med udgangspunkt i Jesper Bergstrøms enorme viden og passion for nonverbal kommunikation, får du på dette webinar praktisk indsigt i, hvordan du på et splitsekund kan fremhæve dine bedste egenskaber og efterlade et fantastisk førstehåndsindtryk, som brænder sig fast.

Lær at elske virtuelle kundemøder

Mandag 23. august kl. 19-20.30. Webinaret er udbudt af Acuity World.
Tag med og lær hvordan du kan støtte dine sælgere, så de får viden og værktøjer til at skabe resultater og nærvær med jeres kunder på trods af distancen. 

få nøglen til mersalg

Torsdag 26. august kl. 15-16. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
Tag med og få blandt andet svar på, hvilke kundeindsigter, som er uvurderlige og skaber større konkurrencekraft, når Jens Lassen byder velkommen til webinaret.

lær at sælge med Linkedin

Torsdag 2. september kl. 9-10. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
I Danmark er der 2 millioner mennesker på LinkedIn. Tænk hvis du kunne lave forretninger med dem alle sammen. Det kan du, og det er ikke svært at lære. Der er der gode råd og værktøjer at hente i dette webinar med Jacob Elton.

Aldrig mere kold kanvas

Torsdag 9. september kl. 9-10. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
Lad denne time sammen med Jannich Rindom, fra LinkedInsider, ændre din forståelse af hvad der skal til for at få din målgruppe i tale på telefonen – uanset om de kender dig eller ej.

bliv klogere på barsel for mødre og fædre

Mandag 13. september kl. 10-10.45. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
At blive førstegangsforældre er en livsomvæltende begivenhed. Vi hjælper med at skabe en økonomisk tryg ramme for din barsel på dette webinar, hvor advokat Mette Olskær Pless fortæller, hvordan dine barselsrettigheder og lønvilkår spiller sammen.

Vil du have JA fra 30% flere kunder?

Torsdag 16. september kl. 9-10.15. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
Se med, når Anders Taunø fra Salesculture – som opfølgning på webinaret om det gode kundemøde - stiller skarpt på, hvordan du bruger positiv psykologi og adfærdsprincipper til effektivt at lukke salget.

Opskriften på det succesfulde salgsteam

Onsdag 22. september kl. 9.00-10.. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
På webinaret her, får du vigtig indsigt i og værktøjerne til, hvordan du rekrutterer de rette medarbejdere, sikrer de tager ansvar samt fastholder og motiverer dem gennem træning, opfølgning og målstyring – så I bedst muligt kan indfri virksomhedens salgspotentiale. 

RETHINK CONSUMERS = RETHINK BUSINESS

Torsdag 7. oktober kl. 15-16. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
Verdenskendte branding-guru Martin Lindstrøm, deler resultater fra ny forskning i tankevækkende indsigt i forbrugerens underbevidste sind og den dybe indflydelse, som COVID-19 har på verden. Få værktøjerne til at få din virksomhed godt igennem krisen og også den næste krise.

sådan undgår du at blive fanget i prisspiralen

Mandag 25. oktober kl. 15-16. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
Hvordan du i praksis taler værdien op og synliggør den for kunden? Det får du svar på i dette webinar - som med inspiration fra bogen ”Morgendagens Salg & Salgsledelse” giver dig inspiration og konkrete værktøjer, så du nemmere kan sælge dine varer – til den rigtige pris.

Tag ansvar for kundeoplevelsen

Tirsdag 2. november kl. 10.00-11.00. Webinaret er udbudt af Business Danmark.
Få Danmarks dygtigste Customer Experience Expert, Ian Wisler-Poulsens input til hvorfor virksomheden skal tage ansvar for kundeoplevelsen, hvad det vil sige, og hvordan du skal lykkedes med det.