Kom med til vinsmagning og tapas

Få vinen klar til julen

Vi byder velkommen til en dejlig aften med eksklusive vine hos Næstved Vinhandel. Vi inviterer dig til en særlig smagning, der er skræddersyet til julestemningen.

Men det er ikke alt! På denne specielle aften tilbyder vi en unik rabat på 20% på alle vine, der ikke allerede er nedsat i butikken. Næstved Vinhandel plejer også at have en del rom/whiskey "smage" flasker, så mon ikke det også vil være muligt at smage på en af dem..

Du er mere end velkommen til at tage en gæst med. Dog skal du være opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til rådighed - og så sparer du 50% på billetterne. 

Du får denne aften

  • 5 forskellige vine - rød, hvid og dessert
  • Lækker tapas fra Noer's i Næstved
  • 20% på de vine, der ikke er nedsat i forvejen
  • Mulighed for at tage en ledsager med

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Morten Salomonsen, mail2147 9154
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 9. nov 2023 kl. 18:00 - 21:00
Sted Næstved Vinhandel, Sct. Jørgens Park 36, 4700 Næstved
Pris 225,00
Pris ledsager 225,00
Forplejning Lækker tapas fra Noer's i Næstved
Tilmelding Senest 31. oktober 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.