Sebastian Klein - Verdens farligste

 

Søndag den 24. september 2023 kl. 15.30 kan man opleve Sebastian Klein til det børnevenlige foredrag under titlen "Verdens farligste"

Tag børnene med til foredrag

Svovlstikkerne inviterer til foredrag, når Sebastian Klein bydes velkommen til Næstved.

Sebastian skrev i 2015 bogen Verdens 100 farligste dyr. Bogen blev en stor succes, og Sebastian har lige siden holdt en lang række foredrag om bogen – og ikke mindst dyrene i den!

Foredraget lægger vægt på såvel en stor underholdningsværdi som et fagligt indhold.

Sebastian fortæller om et bredt udvalg af de dyr, som kan være farlige for mennesker og viser klip af farlige situationer, hvor mennesker angribes af dyr.

Bare rolig - Sebastian har ikke de farlige dyr med i baglommen.

Børn under 5 år har fri entre - skriv derfor venligst alder på børn over 5 år ved tilmelding. Børn under 5 år har gratis entre og skal derfor ikke registreres. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Morten Salomonsen, mail2147 9154
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 24. sep 2023 kl. 15:30 - 17:15
Sted Grønnegades Kaserne Kulturcenter,, Gamle Ridehus, , 4700 Næstved
Pris 75,00
Pris ledsager 75,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 15. september 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.