Verden ifølge Pelle - med Trine Gadeberg


Kom med til en fantastisk aften med det elskede internet-fænomen Pelle, der får sit eget musikalske "one-child show". Inden showet mødes vi og spiser en dejlig buffet. 

Oplev Trine Gadeberg og alle hendes skønne revykarakterer

Med over ni millioner visninger på Facebook og Youtube samt optrædener i landets revyer får Trine Gadebergs populære satirefigur Pelle sit første one-child comedyshow ved navn ”Verden ifølge Pelle”. Showet kommer også til at hive alle hendes andre velkendte revykarakterer op af hatten.

I 2020 fik revyfiguren Pelle sit helt store gennembrud på sociale medier, da hans nytårstale fik over tre millioner visninger og 70.000 delinger på Facebook. Harsk samfundskritik og -satire strømmer gennem den populære ”fem og en halv-år gamle” Pelle, når han med sit barnesprog gengiver de samtaler, han overhører sine forældre have om alt fra coronaregler, fodbold og påske til krigen i Afghanistan. Til efteråret kommer den populære satirefigur Pelle, der spilles af den ukronede revydronning Trine Gadeberg, så på landevejen med sit første one-child comedyshow.

Verden ifølge Pelle

Pelle kom oprindeligt til verden i 1989 under navnet Svend-Bent, da Trine Gadeberg arbejdede som pædagogmedhjælper og fik udleveret guldkorn af børnene i institutionen. Efter kort tid blev Svend-Bent til en reel revyfigur, som optrådte på ”Syvkanten” i Varde. Pelle, som vi kender i dag, blev dog til under Kerteminderevyen i 2017 og året efter sluttede Kasper Le Fevre sig til som tekstforfatter på figuren.

Pelle har sidenhen fået et mere politisk satirisk udtryk – og med et glimt i øjet sætter Gadeberg og Le Fevre fokus på, hvordan børn opfatter den måde, voksne taler til og med hinanden om samfundsaktuelle emner. I 2018 fik Trine Gadeberg ”Årets Revykunstner”, også kendt under navnet ”Årets Dirch” for rollen som Pelle.

Vi mødes kl. 18 og spiser en dejlig buffet sammen, inden vi tager til Ringsted Kongrescenter og ser showet. 

Du er velkommen til at tage en ledsager med, og I får begge billetten til bare 300 kr. pr. styk. - inklusiv buffet. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Nielsen, mail4038 4474
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 12. okt 2022 kl. 18:00 - 22:15
Sted Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 45 , 4100 Ringsted
Pris 300,00
Pris ledsager 300,00
Forplejning Dejlig buffet 2 timer inden showet
Tilmelding Senest 5. oktober 2022
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.