Thomas Warberg - Du har det ikke fra mig!

Så er det tid til et nyt show! 


Der er gået over to år siden sidst, og hold nu fast, der er sket meget!

Pandemien er ovre, Europa er i krig og Thomas har fået konstateret forhøjet kolesteroltal.

Ikke alene dét, men han har gudhjælpemig også ufrivillig vandladning, er begyndt at se reality, har været på Noma, fået nyt badeværelse, og så er han begyndt at tænke på, at han måske er halvvejs i livet, og er alting egentlig blevet som det skulle? Hvad er meningen?! Er han den bedste udgave af sig selv?!? Er samfundet?!?! BURDE DET HELE I VIRKELIGHEDEN VÆRE MEGET BEDRE?!?!? ÅH GUD!! 

Vent! 
Er det måske ikke bedre, at vi bare mødes og får grinet lidt af det hele? 
Og nå ja… Så er han vist også blevet far. 

Om Thomas Warberg

’Du har det ikke fra mig’ bliver Warbergs femte onemanshow i rækken, og følger i kølvandet på ’Et storslået menneske’, ’Perfektion, overskud, og andre lorteord’, ’Comedy Tour 16’ og ’Comedy Tour ’14’, der alle høstede 5- og 6-stjernede anmeldelser. Seneste onemanshow udløste også en velfortjent nominering af Thomas Warberg som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla 2022.

Du er velkommen til at tage en ledsager med - I får billetterne til 200 kr. stykket, og så er der en sodavand elller øl med i prisen.  Vi glæder os til en hyldende morsom aften 24. februar i Grønnegades Kaserne Kulturcenter.  

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Morten Salomonsen, mail2147 9154
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 24. feb 2024 kl. 19:00 - 21:00
Sted Grønnegade Kaserne - Ny Ridehus, Grønnegade 10, 4700 Næstved
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning 1 stk. vand eller øl pr person
Tilmelding Senest 14. februar 2024
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.