Kom til basketball med Team Fog Næstved

 

Du og ledsager har muligheden for at komme med til arrangement i Team Fog Næstved - med hele pakken. Først er der spisning og livemusik - efterfulgt af en super slutspilskamp mod rivalerne fra Svendborg Rabbits.

Oplev basketball i høj klasse

Team FOG Næstved byder indenfor til en spændende kamp 20. april i Næstved. Inden kampstart er der spisning på Næstved Gymnasium inkl. øl, vin og vand. Herefter vil hjemmeholdet tage imod de stærke gæster fra Svendborg Rabbits - i en kamp der kan være betydningsfuld for hjemmeholdets slutspilsplads. 

Thomas Butterschøn på scenen

Thomas Buttenschøn er kendt fra den musiske side både som sanger, jazzmusiker og sangskriver. I 2006 hittede han med ”Fantastiske mandag” og albummet af samme navn. Året efter vandt han P3 Guldprisen i kategorien ”P3 talentet”.

Thomas Buttenschøn har desuden kombineret sine optrædener med det komiske, således har sangeren også optrådt ved Comedy Aid ligesom han er kendt som dommer i ”Danmark har talent.” Buttenschøn har udgivet ikke mindre end 7 albums, og er kendt for numre som ”smukkere end smuk”, ”højt over skyerne”, ”dårlig sex” og så har han lavet samarbejde med frontmanden fra legendariske ”Rockers by Choice” og produceren Chief 1. Sammen har de bl.a. udgivet nummeret ”Alt er godt”.

Du og ledsager får prisen til bare 300 kr. stykket.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Nielsen, mail4038 4474
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 20. apr 2023 kl. 17:00 - 21:20
Sted Næstved Gymnasium, Nygårdsvej 43, 4700 Næstved
Pris 300,00
Pris ledsager 300,00
Forplejning Spisning som buffet incl. vin/øl/vand og i pausen serveres kaffe/kage/øl/vand
Tilmelding Senest 11. april 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.