Størst af alt - foredrag med videnskabsjournalist

Foredrag med videnskabsjournalist Lone Frank om kærlighedens natur

Vær på denne aften forberedt på en fascinerende rundtur, når Lone Frank undersøger kærlighed ud fra et videnskabeligt perspektiv. Vi kommer omkring de evolutionære kræfter, der har sat rammerne for vores følelser, og kigger på den hemmelighedsfulde kemi og spidsfindige hjerneaktivitet, der i sidste ende dirigerer vores personlige kærlighedsliv. Få bl.a. svar på:

  • Hvorfor det første leveår former dine relationer resten af livet?
  • Hvorfor du i virkeligheden leder efter en helt anden partner end du tror?
  • Om der er gener for utroskab?
  • Hvorfor mænd og kvinder er forskellige - og hvor meget?
  • Hvorfor forelskelsens rus er kærlighedens forbandelse? 
  • Hvad du kan lære af bjerg-studsmusens kærlighedsliv?

Foredraget er inspirerende, tankevækkende og båret af personligt engagement. Med humor og stor viden sammenstykker Lone Frank kærlighedens mosaik med brikker fra naturvidenskab, psykologi og kulturforskning. Hun krydrer sin fortælling med personlige historier fra et liv, der har budt på lidt af hvert på kærlighedsfronten. 

Om Lone Frank 
Hun er kendt fra et utal af forskellige medier. Fra artikler i Weekendavisen og den ugentlige podcast 24 Spørgsmål til Professoren over bøger til dokumentarfilm. Hun er uddannet biolog og hjerneforsker og er kendt som en markant debattør og meningsdanner i forhold til sundhed, medicin, psykologi og etik. Udover at have skrevet til førende udenlandske tidsskrifter som The Guardian og Newsweek er Lone Frank lige nu aktuel med bogen Størst af alt - om kærlighedens natur.

Du er velkommen til at tage en ledsager med. Billetter udleveres en halv time før i indgangen. I sparer over 20% på billetterne, når I køber igennem Business Danmark.  

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Nielsen, mail4038 4474
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 22. nov 2021 kl. 19:00 - 21:00
Sted Grønnegades Kaserne Kulturcenter-Ny Ridehus, Grønnegade 10, 4700 Næstved
Pris 220,00
Pris ledsager 220,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 15. november 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.