Besøg på Stevnsfortet

 

Kom med under jorden til en spændende tur, hvor du vil høre om Stevnsfort og dets rolle for Danmark og NATO. Vi skal på rundvisning, og får den spændende historie af dygtige lokale guider. Turen under jorden er ca. 3 kilometer lang.

Om Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Under Den Kolde Krig var Stevnsfort en brik i Danmarks og NATO’s forsvar. Halvøen Stevns ville ligge i allerforreste frontlinje, hvis der udbrød krig mellem øst og vest. Derfor byggede man Stevnsfort, og i 40 år holdt man her øje med fjenden. 

Ethvert besøg på fortet er en ny og særlig oplevelse. I selskab med en af museets engagerede guider får du nærværende og levende fortællinger om Den Kolde Krig i en unik og autentisk ramme.

Du er velkommen til at tage en ledsager med. Medlemsprisen er 100 kr. - og så kan du tage en ledsager med for 75 kr. Vi mødes 10.45, og rundturen starter kl. 11.00. Der vil være mulighed for at købe varme og kolde drikke, samt is, slik og andet sødt efter guidet tur, men man er også velkommen til selv at tage medbragt mad og drikke med. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Clausen, mail2161 1046
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 21. maj 2023 kl. 11:00 - 13:00
Sted Stevnsfort, Korsnæbsvej 60, 4673 Rødvig Stevns
Pris 75,00
Pris ledsager 75,00
Forplejning
Tilmelding Senest 8. maj 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.