Phil Collins Genesis med Milling & Molbech

 

Milling & Molbech - Historien bag musikken du elsker

Tag med Business Danmarks og gør dig klar til at blive blæst bagover når Henrik Milling og Nicolai Molbech fortæller hele hele Phil Collins’ historie i lyd og billede, bakket op af Jan Glæsels skarpslebne stjerneorkester Rumors Corner.

Det hele er bygget sammen til et to timers historiebåret lydværk i et fuldstændigt originalt format. Det er mødet mellem en live podcast og en koncert, som skaleres op med en nærmest filmisk brug af lydeffekter, musik og visuals.

Phil Collins kommer til

Da Phil Collins i 1970 blev trommeslager i Genesis, markerede han sig som sangskriver i bandet og senere som sangeren, der skulle redde orkesteret efter Peter Gabriels exit. Da Phil senere indtog pladsen som leadvokalist, ændres den vestlige verdens lydbillede – i bogstavelig forstand.

Du er velkommen til at tage 1 ledsager med - I får begge billetten til bare 225 kr.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Mette Brandt, mail2086 4229
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 14. okt 2023 kl. 20:00 - 21:30
Sted Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Ny Ridehus, 4700 Næstved
Pris 225,00
Pris ledsager 225,00
Forplejning 1 øl eller vand
Tilmelding Senest 6. oktober 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.