Legendernes aften

Fra Danish Dynamite til EM-hjemmebane i 2021

Kom til en uforglemmelig hyldestaften af dansk landsholdsfodbold, hvor du kan opleve nogle af landets største fodboldlegender. Glæd dig til at møde Preben Elkjær, som var en af verdens bedste angribere i 1980’erne og målkonge på det legendariske 80’er-landshold, der i 1986 nåede ottendedelsfinalen til VM i Mexico. Du kan også opleve Brian Laudrup, som op igennem 1990’erne en af de ubestridte største stjerner i dansk foldbold. Med en eminent teknik, et hurtigt antrit og en masse mål, var han med til at vinde Europamesterskabet for Danmark i 1992. Endelig kan du også møde Thomas Gravesen, som op igennem 00’erne styrede den danske midtbane med hård hånd. Gravesen havde en imponerende udlandskarriere der bl.a. bragte ham til den spanske storklub Real Madrid.

Røverhistorier, du aldrig har hørt før

Alle tre fodboldspillere har været med til flere slutrunder for Danmark og opnået flotte resultater. Vi hylder de store øjeblikke - kampene og sejrene, der gav gåsehud, og målene, redningerne og afbrænderne, der sidder printet ind i vores hukommelse. Hovedpersonerne vil åbne deres personlige landsholdsskattekammer og tage publikum med 'behind the scenes' i omklædningsrummet og i træningslejrene samt dele ud af gode røverhistorier, som aldrig har været fortalt.

Det er den legendariske fodboldkommentator Flemming Toft som er aftenens vært. Derudover vil den tidligere landstræner Sepp Piontek og den tidligere massør Allan Poulsen også bidrage med underholdende anekdoter fra deres landsholdskarriere - når vi sammen hylder nogle af de største legender i dansk fodbold.

Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Nielsen, mail4038 4474
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 1. nov 2021 kl. 19:00 - 21:30
Sted Arena Næstved, Ved Stadion 11, , 4700 Næstved
Pris 350,00
Pris ledsager 350,00
Forplejning ingen
Tilmelding Senest 20. oktober 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.