Koncert med Dizzy Mizz Lizzy 2022

Mød Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen

Tag med os når et af landets allerstørste rockbands Dizzy Mizz Lizzy åbner deres Danmarks turné med både de hæderkronede klassikere og musikken fra deres spritnye album på sætlisten. Næstved er således med i det eksklusive selskab af kun seks byer på en forårsturné, hvor Dizzy Mizz Lizzy også har særligt indbudte gæster med på plakaten.

Dizzy Mizz Lizzy ser frem til at spille nogle af de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum, og som en særlig gestus har bandet valgt at invitere Bersærk og selveste Psyched Up Janis med på turnéen.

Udleveringen af 1 stk. bar-billet, vil ske i forhallen på aftenen. Nærmer om tid og sted, vil blive fremsendt samme med billetten i ugen op til koncerten.

Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Jan Nielsenmail4038 4474
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 1. apr 2022 kl. 20:00 - 23:45
Sted Arena Næstved, Ved Stadion 11 , DK-4 700 Næstved,
Pris 300,00
Pris ledsager 300,00
Forplejning 1 stk. bar-billet pr deltager.
Tilmelding Senest 15. marts 2022
Udsolgt
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.