Kom helt til tops i Skovtårnet og prøv klatrebanerne

Oplev den nye attraktion på Sydsjælland

Nyd naturens mangfoldighed når turen går op i Skovtårnet ad en 650 meter snoet rampe, der åbner skoven fra bunden mod trækronerne og videre op til en spektakulær udsigt over Sydsjælland. 

Hør foredraget "Fra idé til handling"

Som noget helt unikt har vi fået Jesper Mathiesen, ejer af Camp Adventure til at fortælle om tårnet og klatreområdet, fra det var en idé til det stod færdigt. En arkitektonisk perle der, trods den kun lige er blevet færdig, allerede har vundet flere imponerende priser.

  • Best of Best (Concept) – German Design Council 

  • ICONIC Award 2017 – Visionary Architecture

  • Winner of South Coast Denmark's Best Tourism Initiative 2018

Turen går op i det 45 meter høje tårn, som er placeret på Sjællands højeste punkt, så du kommer 135 meter over havets overflade.

Foredrag og besøg i tårnet tager 2,5 time. Derefter vil du få udleveret klatreudstyr til Camp Adventures 10 baner, som kan benyttes hele dagen og frem til lukketid.

Camp Adventures klatrebaner er alle forskellige og varierer i højde og sværhedsgrad. På banerne bevæger man sig fra træ til træ via enten forhindringer eller svævebaner. Camp Adventure byder blandt andet på Danmarks to længste svævebaner. 

Læs mere om Skovtårnet og klatrebanerne

Det koster 50 kr. at parkere på Camp Adventure. Vi anbefaler samkørsel. Du kan kun tilmelde dig et af arrangementerne til Skovtårnet.

Du er velkommen til at tage 3 ledsagere med.

Ønsker du at nøjes med at besøge Skovtårnet, så tilmeld dig her.

Tid 26. maj 2019 kl. 9:45 - 18:00
Sted Camp Adventure, Denderupvej 9A, , 4690 Haslev
Pris 395,00
Pris ledsager 395,00
Forplejning En sandwich, 1 vand / sodavand /øl
Tilmelding Senest 17. maj 2019