Kom helt til tops i Skovtårnet og prøv klatrebanerne

Oplev den nye attraktion på Sydsjælland

Nyd naturens mangfoldighed når turen går op i Skovtårnet ad en 650 meter snoet rampe, der åbner skoven fra bunden mod trækronerne og videre op til en spektakulær udsigt over Sydsjælland. 

Turen går op i det 45 meter høje tårn, som er placeret på Sjællands højeste punkt, så du kommer 135 meter over havets overflade.

Som noget helt unikt har vi fået Jesper Mathiesen, ejer af Camp Adventure til på en guidet tur at fortælle om Skovtårnet og klatreområdet, fra det var en idé til det stod færdigt. En arkitektonisk perle der, trods den kun lige er blevet færdig, allerede har vundet flere imponerende priser.

Den guidede tur og besøg i tårnet tager ca. 2,5 time. Derefter vil du få udleveret klatreudstyr til Camp Adventures 10 baner, som kan benyttes hele dagen og frem til lukketid.

Camp Adventures klatrebaner varierer i højde og sværhedsgrad for børn og voksne. På banerne bevæger man sig fra træ til træ via enten forhindringer eller svævebaner. Camp Adventure byder blandt andet på Danmarks to længste svævebaner. 

Det koster 50 kr. at parkere på Camp Adventure. Du kan kun tilmelde dig et af arrangementerne til Skovtårnet.

Du er velkommen til at tage 3 ledsagere med.

Vil du kun besøge Skovtårnet, kan du i stedet vælge dette arrangement

Tid 15. sep 2019 kl. 9:45 - 18:00
Sted Camp Adventure, Denderupvej 9A, , 4690 Haslev
Pris 395,00
Pris ledsager 395,00
Forplejning En sandwich, 1 vand / sodavand /øl
Tilmelding Senest 1. september 2019