Svovlstikkernes julekoncert med Marie Carmen Koppel

 

Oplev Marie Carmen Koppels julekoncert i Herlufsholm Kirke den 4. december 2023 kl. 19.30.

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen.
Derfor er hun igen i år på sin traditionsrige juleturné, der bringer hende rundt i landet, hvor hun hvert år synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske carolls og juleklassikere.

Musikalsk bakkes sangerinden op af sin bror Benjamin Koppel, sax og hendes faster pianist Steen Rasmussen.

Varighed: 70 min. 

Billetterne vil blive udleveret ved kirken fra kl. 19:00.

Om Marie Carmen Koppel

Marie Carmen Koppel er en dansk soul- og gospelsangerinde. Hun er datter af Ulla og Anders Koppel, søster til Benjamin Koppel og Sara Koppel. Hun startede som 6-årig med at spille suzuki-violin, men sang gennem hele sin barndom. Hun vandt i 1989 talentprisen ved Berlingske Tidendes Rytmiske talentkonkurrence.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Morten Salomonsen mail2147 9154
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 4. dec 2023 kl. 19:30 - 20:45
Sted Herlufsholm Kirke, Herlufsholm Alle , 4700 Næstved
Pris 150,00
Pris ledsager 150,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 27. november 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.