Julekoncert med Anne Dorthe Michelsen

 

Kom i julehumør med Anne Dorthe Michelsen

Kom og syng julen ind sammen med Anne Dorthe Michelsen i de smukke omgivelser i Herlufsholm kirke. 

Igennem de sidste mange år har Anne Dorte Michelsen og hendes duo spillet deres smukke og intime jule- og vinterkoncerter for fulde huse i danske kirker. Især i vintertiden, når mørket har lagt sig, og vi mødes og tænder lys, er hendes blide stemme og nænsomme fortolkninger en smuk og rørende oplevelse.

Anne Dorte og hendes musikere spiller med stor indforståethed og evner at lade stilheden tale og siden afløse af intenst samspil, der hele tiden sætter ordet i centrum og folder salmer og sange ud, så man hører dem, som var det første gang.

Koncerterne frem mod jul rummer flere julesalmer og -sange samt vintersange med afsæt i Anne Dortes to meget succesfulde albummer med danske salmer og sange: ”Fred hviler over land og by” og ”Så stille som sne”. Men selvfølgelig vil publikum også få glæde af en række af Anne Dorte Michelsens egne kendte sange. Hertil kommer enkelte nye salmer skrevet af Anne Dorte selv.

Dørene åbner kl. 19:00., og det er unummeret pladser. Derfor vil vil stå lige uden for døren og udlevere billetter, fra kl 18.30 i samarbejde med Svovlstikkerne. 

Du er velkommen til at tage en ledsager med. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Nielsen, mail4038 4474
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 5. dec 2022 kl. 19:30 - 21:30
Sted Herlufsholm Kirke, Herlufsholm Alle 170, 4700 Næstved
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Ingen
Tilmelding Senest 28. november 2022
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.