John Mogensen Live fra Næstved

Kom og skrål med på alle klassikerne

Kender du det, at man sidder TO MENNESKER PÅ EN STRAND, føler sig NEDE I MØJET, og gerne vil have lidt FUT I FEJEMØJET, eller man SIDDER PÅ ET VÆRTSHUS, og tænker DER ER NOGET GALT I DANMARK?

Man kender NINA, KÆRE NINA og måske også ERIK OLUF ANDERSEN, men føler alligevel, at man nærmest bor i ENSOMHEDENSGADE NR. 9.
Man ved, at LIVET ER KORT og i morgen kan man tænke på MANDAG MORGEN BLUES, men vil egentlig hellere ringe til jobbet og sige ”DU SER MIG NÅR JEG KOMMER”, mens man håber på, at en eller anden vil ringe og sige ”KOM KOM TIL KLONDIKE”.

SÅ LÆNGE JEG LEVER vil jeg finde DEN GAMLE VIOLIN frem og så vil MIG OG MARGRETHE og SKIBSHUNDEN – der er garanti for god stemning og masser af ”syng med” muligheder.

Vi har tilkøbt John Mogensens yndlingsspise: Hakkedreng med bløde løg og som dessert skal vi ha`æblekage, som showmenu på Cafe Grønnegade.

Du er velkommen til at tage en ledsager med til arrangementet, hvor I sparer 220 kr. pr. billet inkl. Showmenu.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Nielsen, mail4038 4474
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 29. okt 2022 kl. 17:45 - 22:30
Sted Grønnegades Kaserne, Restaurant madtrylleriet, Grønnegade 10, 4700 Næstved
Pris 230,00
Pris ledsager 230,00
Forplejning Hakkedreng med bløde løg og som dessert skal vi ha`æblekage, som showmenu på Caf e Grønnegade.
Tilmelding Senest 14. oktober 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.