Se den nye James Bond film på premieredagen

Tag med Business Danmark til eksklusiv visning af den nye James Bond film på premieredagen. 

Vi uddeler billetterne fra kl. 18.30. Der er unummererede pladser i salen og filmen starter kl. 19.00. Tag gerne 3 ledsagere med.

No time to die

Actionfilmen "No Time to Die" (Bond 25) er den næste om Agent 007, James Bond, som arbejder for den britiske efterretningstjeneste MI6.

Bond er stoppet som aktiv agent, og nyder det afslappende liv på Jamaica. Hans otium bliver dog hurtigt afbrudt, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA kommer og spørger ham om hjælp.

Missionen handler om at finde en kidnappet videnskabmand, men det viser sig at være bedrag. Bond kommer i stedet på sporet af en mystisk skurk, armeret med farlig ny teknologi. Se filmtrailer

Tid 30. sep 2021 kl. 19:00 - 21:30
Sted Bio Næstved, Kattebjerg 5, 4700 Næstved
Pris 90,00
Pris ledsager 90,00
Forplejning Popcorn og sodavand. Sodavand, kan ombyttes til vand eller øl.
Tilmelding Senest 25. september 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.