Holmegaard Værk - En fascinerende verden i glas


Forbered dig på en oplevelsesrig dag med glaskunst, keramik, kulturhistorie og natur i højsædet – alt sammen krydret med gastronomi på højt niveau.

Tag familien med på en guidet tur på Holmegaard Værk, hvor vi nyder en Holmegaaard brunch i fantastiske omgivelser. Museet formidler designhistorie, traditioner og kunsthåndværk i fusionen mellem fortid og fremtid.

Her kan du:

  • Opleve levende glaspustershows og de arbejdende glaskunstnere
  • Se værker af Bjørn Nørgaard, Per Kirkeby, Knud Odde og Robert Jacobsen
  • Designe dine egne værker i glas og keramik
  • Høre fængende fortællinger om ikoniske designere som Per Lütken, Jacob E. Bang og Torben Jørgensen

Nordens nye museum for glas, keramik og design

Museet er beliggende i de smukke, naturskønne omgivelser på Sydsjælland – blot et stenkast fra Holmegaard Mose, som gennem tiden har leveret tørv til glasværkets ovne. På værket kan du blandt andet opleve designmastodonterne Holmegaard og Kähler, og du kan få ny indsigt i historierne bag vores verdenskendte samling. Den rummer 42.000 glas og verdens største Kähler-samling bestående af 6.000 keramiske genstande.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Nielsen, mail4038 4474
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 19. mar 2022 kl. 10:00 - 13:00
Sted Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Pris 175,00
Pris ledsager 175,00
Forplejning Holmegaard brunch
Tilmelding Senest 7. marts 2022

Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her

På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.