Den Grå Side Live

 

Til "Den Grå Side live", inviteres publikum ind til en aften i erotikkens tegn, når Søren Rasted og en række af de skarpeste personligheder fra den danske underholdningsbranche, deler ud af de mest bemærkelsesværdige fortællinger fra de gamle “Ugens Rapport” blade. Vi mødes inden og nyder en koncertmenu, som er inkluderet i prisen. 

Med fællessang og hemmelig gæst

Showet er delt op i to akter, hvoraf den første byder på Den Grå Side-fællessang samt præsentation af medværterne, der læser aftenens første historier højt. Efter pausen, bliver det kun mere festligt, når publikum introduceres for den hemmelige special guest, som oftest er en legendarisk person med særlig tilknytning til aftenens lokation. Den Grå Side live er ganske enkelt det perfekte show og start på verdens bedste aften!

Tidligere gæster til Den Grå Side live-shows tæller blandt andre:

Lars Ulrich, Ole Bornedal, Martin Brygmann, Kim Bildsøe Lassen, L.O.C., Simon Jul, Mick Øgendahl, Allan Olsen, Lars Hjortshøj, Bodil Jørgensen, Mikael Bertelsen, Jacob Haugaard, Tobias Dybvad, Bent Fabricius Bjerre, Brian Lykke, Jonatan Spang, Niels Hausgaard, Anders Breinholt, Signe Lindkvist, Mads Steffensen, Rasmus Bjerg, Peter Mygind og Kurt Thyboe.

Senest Den Grå Side besøgte Ringsted Kongrescenter var gæsterne Lars Hjortshøj, Søs Egelind, Brian Lykke og special guest Erik Clausen.

Billetterne vil bliver udleveret i forhallen 30 min før show start - og du er velkommen til at tage en ledsager med. I får begge billetten til bare 399 kr. gennem Business Danmark - og det er inklusiv koncertmenu. Koncertmenuen består af en portionsanrettet forret, lækker buffet, portionsanrettet dessert og ost med kaffe/the. Drikkelse er for egen regning. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Nielsen, mail4038 4474
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 3. mar 2023 kl. 20:00 - 22:00
Sted Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 45 , 4100 Ringsted
Pris 399,00
Pris ledsager 399,00
Forplejning Koncertmenu, med forret, buffet og skøn dessert samt kaffe/the
Tilmelding Senest 24. februar 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.