Lokalkamp: Næstved - HB Køge

 

Kom med til lokalkamp i Næstved

Vi har lavet et eksklusivt event for alle fodboldelskere på Sydsjælland. 

Du er velkommen til at tage 3 ledsagere med, når lokalbraget mellem Næstved IF og HB Køge løber af staben 9. oktober. Her har vi inviteret sportschefen fra Næstved IF til at give en optakt til kampen, og fortælle om måden hvor både sport og udvikling drives i Næstved. 

Det bliver en hyggelig optakt til kampen, hvor vi mødes og spiser en pølse og drikker en øl inden kampen. Der er kampstart kl. 13.00. 

Du, samt eventuelle ledsagere, får alle billetten, øl og en pølse til bare 75 kr. pr. styk.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Mette Brandt, 2086 4229
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 9. okt 2022 kl. 12:00 - 15:30
Sted Tintshop Park, Rolighedsvej 20, 4700 Næstved
Pris 75,00
Pris ledsager 75,00
Forplejning 1 stadion pølse og 1 øl/vand
Tilmelding Senest 6. oktober 2022
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.