Blekingegadebanden - Kriminalinspektøren og forbryderen

Tidligere kriminalinspektør Jørn Moos var en af lederne i politiets efterforskning mod Blekingegadebanden. Bo Weymann var en af de forbrydere, efterforskningen stillede skarpt på. Nu har du en sjælden mulighed for at komme helt tæt på Moos og Weymann og høre historien fra begge sider af den dramatiske sag.

I 1989 strammede Jørn Moos nettet omkring Bo Weymann, der blev anholdt og siden dømt. Bo Weymann var en af nøglepersonerne i Blekingegadebanden, der stod bag en lang række illegale aktiviteter - dokumentfalsk, overvågning, bil- og våbentyveri samt en række voldsomme bankrøverier. Dengang lå det ikke i kortene, at Moos og Weymann skulle finde sammen igen i lange samtaler om deres fælles, men meget forskellige historie.

Glæd dig til at få en unik indsigt i inderkredsen af Blekingegadebanden, de alvorlige forbrydelser og efterforskningen af den på det tidspunkt bedst organiserede kriminelle bande i Danmark. Jørn Moos og Bo Weymann tegner et indsigtsfuldt, tænksomt og spændende billede af sagen, der overgår enhver krimi.

Billetter samt og en øl eller en vand, vil blive udleveret i døren. Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her

Tid 16. sep 2020 kl. 19:00 - 21:05
Sted Nykøbing Falster Teater, Østergågade 2, 4800 Nykøbing Falster
Pris 225,00
Pris ledsager 225,00
Forplejning Inkl. en øl eller vand
Tilmelding Senest 8. september 2020