Mød stresseksperten: Skab bedre work-life balance

 

Årsmøde med foredrag om stress og arbejdstrivsel

Kom og hør et spændende foredrag, hvor du lærer at formindske stress og øge din arbejdstrivsel, når Business Danmark Sydvestsjælland inviterer til årsmøde 2. november.  Menuen er stegt flæsk ad libitum, og vil blive serveret i Gulerodshusets hyggelige omgivelser.

Sådan skaber du bedre work-life balance

Skal du liiige tjekke mailen i weekenden, og har du tit et par opgaver, du er bagud med? Det kan være givende at engagere sig i sit job, men prisen kan være høj, hvis du eller din partner ikke er opmærksomme på balancen mellem arbejde og fritid. Hør hvad konsekvenserne er ved at over-involvere sig i sit arbejde, og hvordan du får tid til familie, venner og dig selv.

Aftenen sluttes af med årsmøde - herunder følgende dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Formandens beretning
  3. Indkomne forslag
  4. Aktiviteter for det kommende år
  5. Andre sager
  6. Valg af bestyrelse og suppleanter

Vi glæder os til en hyggelig aften, med god mad og underholdning 2. november i Gulerodshuset i Næstved. 

Om Pernille Rasmussen

Pernille Rasmussen er stressekspert, erhvervspsykolog og har 18 års erfaring i at hjælpe arbejdspladser med stress og trivsel i Danmark og udlandet. Pernille er forfatter til 3 bøger, har forsket i stress på bl.a. Bispebjerg Hospital sammen med læge Bo Netterstrøm og bliver løbende brugt i medierne som stressekspert. Pernille har holdt over 600 foredrag, kurser og workshops om stressforebyggelse for både offentlige og private virksomheder og underviser både læger og psykologer.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Nielsen, mail4038 4474
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 2. nov 2021 kl. 17:30 - 21:00
Sted Gulerodshuset, Ringstedgade 528, 4700 Næstved
Pris 0
Forplejning Stegt flæsk ad libitum med øl/vand og derefter kaffe/te + sødt.
Tilmelding Senest 20. oktober 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.