Akustisk koncert med Nik & Jay 2021

Nik & Jay har virkelig glædet sig til det her
Længe har de gået med tanken om at bevæge sig ind i dette univers.

De nyeste,
de største,
de gode gamle,
de bevægende,
de mest genkendelige numre i en organisk vibe i det mere intime og rolige rum.

Tag med på en unik rejse og mærk Nik & Jay’s ord og toner, fortællinger og sange på en ny måde. Oplev roen og stemningen, når drengene spiller deres velkendte sange med en ny omgang akustisk kærlighed.

Nik & Jay – og deres fantastiske musikere – vil synge og spille for dig, hygge sig sammen med dig i 2 akustiske sets á ca. 45 minutters varighed.

Billetten vil blive fremsendt pr. mail i ugen op til koncerten.  Tid og sted for udlevering af bar-billet på dagen kommer på sms, på dagen.

Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Jan Nielsenmail4038 4474
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 29. apr 2021 kl. 20:00 - 22:00
Sted Arena Næstved, Ved Stadion 11 , 4700 Næstved,
Pris 350,00
Pris ledsager 350,00
Forplejning 1 stk. bar-billet.
Tilmelding Senest 29. april 2021
Udsolgt
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.