"Afhopperne" med Jesper Clemmensen

Den 24. juli 1960 blev Gedser centrum for en dramatisk flugt over Jerntæppet, da en hel familie på fem sprang overbord fra et østtysk skib.

Kun med modige danskeres mellemkomst lykkedes det at redde familien ind i friheden. Men dramaet var langt fra overstået med den ene flugt.

Hør forfatter og journalist Jesper Clemmensen fortælle den dramatiske historie om to familiers kamp for overlevelse og frihed under både nazisterne og kommunisterne.

Billetter vil blive udleveret ved døren, før spisning, som starter kl. 18.30.

Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Jan Nielsenmail4038 4474
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.

Tid 26. okt 2020 kl. 18:30 - 22:00
Sted Smålandshavets Feriecenter, Alléen 44, 4736 Karrebæksminde
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning 2 retters menu og en øl eller vand
Tilmelding Senest 19. oktober 2020