90'er fest i Næstved

Kalder alle dansemus fra Næverly Hills!

VI ELSKER 90’ERNE vender tilbage til Rådmandshaven efter sommerferien 2022!

Igen stiller vi op med vores kæmpe festkaravane midt i Rådmandshaven, hvor vi har haft de vildeste fester med HELE Sydsjælland og Sydhavsøerne. Så kridt danseskoene eller find dine svedigste Buffalos frem, og vær med til sommerens fedeste fest, lørdag den 13. august 2022!

Du husker måske bedst 90’erne for boybands, popballader og eurodance, og det var sådan det var! Det hittede dengang, og det hitter endnu - så glæd dig til 13 timers ren nostalgi,  til tonerne af fede danske og internationale artister fra 90’erne og det bedste fra 00’erne, hvor vi sammen hylder musikken, og alt hvad de gyldne årtier har givet os!

Vi Elsker stiller op med med helt op til 25 artister fra vores alle sammens ungdom, så du en hel dag kan drømme dig tilbage til tiden, hvor denim, crop tops, chokers og scrunchies var fast inventar, lige dér midt i Rådmandshaven. Vi har fået fingrene i Drinks & Dance billetter i år, så skal du nyde godt af fri bar HELE dagen i Drinks & Dance området - og du er velkommen til at tage en ledsager med. Se de optrædende kunstere her.

Lige nu kan du få billetterne til Early Bird prisen 1.099 kr. (normalpris 1279), men skynd dig der må meldes udsolgt. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Nielsen, mail4038 4474
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 13. aug 2022 kl. 11:00 - 23:55
Sted Rådmandshaven, Rådmandshaven 20, 4700 Næstved
Pris 1099,00
Pris ledsager 1099,00
Forplejning DRINK & DANCE BILLET (Normalpris 1279,-) Fri bar i øl, vin, kildevand, sodavand og udvalgte drinks. Du kan frit forlade pladsen og vende tilbage Modsat scenen opstilles der borde og bænke til fælles afbenyttelse Mulighed for tilkøb af bord
Tilmelding Senest 31. maj 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her.Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.