Sydvestsjælland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Jan Nielsen, 
tlf. 4038 4474 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

Andreas Bo #skarp 

Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Det vil gi’ dig ro til at sove. Måske allerede under showet 25. september?

"Afhopperne" med Jesper Clemmensen 

Hør 26. oktober forfatter og journalist Jesper Clemmensen fortælle den dramatiske historie om to familiers kamp for overlevelse og frihed under både nazisterne og kommunisterne. Kun med modige danskeres mellemkomst lykkedes det at redde familien ind i friheden. Men dramaet var langt fra overstået med den ene flugt. 

CHRIS MACDONALD: OP AF BAKKE - ELLER? 

På denne superunderholdende og inspirerende aften 3. december vil Chris MacDonald med sin unikke evne til at kombinere humor, inspiration, og solid videnskab, stille skarpt på netop de fundamentale behov som ikke er til forhandling, hvis vi vil øge sandsynligheden for motivation og trivsel.

JUBILÆUMSKONCERT MED KURT RAVN 

Kurt Ravn fejrer 25 års jubilæum og det skal feres med kirkekoncerter.
Hans flotte sangstemme kan opleves i Herlufsholm Kirke ved en smuk julekoncert 7. december. 

MØD TIDLIGERE JÆGERSOLDAT THOMAS RAHTSACK 

Med udgangspunkt i masser af anekdoter og fascinerende historier fra sin egen imponerende karriere fortæller Thomas, hvorfor den rette attitude er så effektiv, og ikke mindst hvorfor den negative attitude er destruktiv og lammende som en smitsom virus. Tag med 9. december.

KONCERT MED DIZZY MIZZ LIZZY 

Tag med os 12. december, når et af landets allerstørste rockbands Dizzy Mizz Lizzy åbner deres Danmarks turné med både de hæderkronede klassikere og musikken fra deres spritnye album på sætlisten.

AKUSTISK KONCERT MED NIK & JAY 

Tag med 29. april 2021 på en unik rejse og mærk Nik & Jay’s ord og toner, fortællinger og sange på en ny måde. Oplev roen og stemningen, når drengene spiller deres velkendte sange med en ny omgang akustisk kærlighed.

90'ER FEST I NÆSTVED - 2021

Tag med til kæmpe 90'er fest i Næstved 14. august 2021 og lyt til musikken fra 90'erne og det bedste fra 00'erne.