Sydvestsjælland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Jan Nielsen, 
tlf. 4038 4474 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

Blekingegadebanden - Kriminalinspektøren og forbryderen 

Tidligere kriminalinspektør Jørn Moos var en af lederne i politiets efterforskning mod Blekingegadebanden. Bo Weymann var en af de forbrydere, efterforskningen stillede skarpt på. Nu har du en sjælden mulighed 3. marts for at komme helt tæt på Moos og Weymann og høre historien fra begge sider af den dramatiske sag.

Ser du månen, Daniel 

Daniel Rye fortæller i sit foredrag 16. marts levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

Uffe Holm/ STAYThefuckHOME 

Oplev 27. marts et stand-up show fra en komiker i karantæne - for Uffe Holm er tilbage og du kan godt glæde dig.

Kongernes fald - forsoningen 

Oplev et fantastisk foredragsshow 31. marts med de tre speedwaylegender Erik Gundersen, Ole Olsen og Hans Nielsen - der op gennem 70'erne og 80'erne var blandt de bedste i verden. 

Legendernes aften 

Kom til en uforglemmelig hyldestaften af dansk landsholdsfodbold 26. april, når Danmarks mest kendte fodboldkommentator Flemming Toft, tager Preben Elkjær, Brian Laudrup, Thomas Gravesen, Sepp Piontek og landsholdets massør gennem 37 år, Allan Poulsen, med igennem fire årtier med det danske fodboldlandshold.

Mikkel Beha og den kolde hvide verdeN 

Tag med Mikkel Beha 26. april på en spændende, underholdende og ikke mindst tankevækkende rejse ud i den ekstreme og smukke nordiske natur!

AKUSTISK KONCERT MED NIK & JAY 

Tag med 29. april på en unik rejse og mærk Nik & Jay’s ord og toner, fortællinger og sange på en ny måde. Oplev roen og stemningen, når drengene spiller deres velkendte sange med en ny omgang akustisk kærlighed.

Størst er alt - foredrag med Videnskabsjournalist 

Vær på denne aften 5. maj forberedt på en fascinerende rundtur, når Lone Frank undersøger kærlighed ud fra et videnskabeligt perspektiv. Vi kommer omkring de evolutionære kræfter, der har sat rammerne for vores følelser, og kigger på den hemmelighedsfulde kemi og spidsfindige hjerneaktivitet, der i sidste ende dirigerer vores personlige kærlighedsliv. 

JUBILÆUMSKONCERT MED KURT RAVN 

Kurt Ravn fejrer 25 års jubilæum og det skal feres med kirkekoncerter.
Hans flotte sangstemme kan opleves i Herlufsholm Kirke ved en smuk koncert 17. maj. 

 

business danmark golfmatch

Deltag i den landsdækkende golfturnering og kvalificer dig til finalen. 5. juni mødes vi på Fredensborg Golfklub, hvor vi skal finde deltagere til finalen på Sct. Knuds Golfklub i august.

 

90'ER FEST I NÆSTVED 

Tag med til kæmpe 90'er fest i Næstved 14. august og lyt til musikken fra 90'erne og det bedste fra 00'erne.

KONCERT MED DIZZY MIZZ LIZZy - 2022 

Tag med os 1. april 2022, når et af landets allerstørste rockbands Dizzy Mizz Lizzy åbner deres Danmarks turné med både de hæderkronede klassikere og musikken fra deres spritnye album på sætlisten.