Sydvestsjælland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Jan Nielsen, 
tlf. 4038 4474 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

AKUSTISK KONCERT MED NIK & JAY 

Tag med 9. maj på en unik rejse og mærk Nik & Jay’s ord og toner, fortællinger og sange på en ny måde. Oplev roen og stemningen, når drengene spiller deres velkendte sange med en ny omgang akustisk kærlighed.

Golfmatchen 2020

Vind et lækkert golfophold for 4 personer med alt betalt. Lørdag 16. maj har du chancen for at kvalificere dig til finalen, hvis du bliver en af de tre bedste på Fredensborg Golfklubs smukke bane.

Vig festival backstage 

Kom med rundt 11. juli og se hvordan sådan en festival er bygget op, fra baglokalet til stor scene. Efter endt frokost kommer vi ud og oplever festivalen resten af dagen, til lukketid.

90'ER FEST I NÆSTVED

Tag med til kæmpe 90'er fest i Næstved 15. august og lyt til musikken fra 90'erne og det bedste fra 00'erne.

Andreas Bo #skarp 

Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Det vil gi’ dig ro til at sove. Måske allerede under showet 25. september?

 

KONCERT MED DIZZY MIZZ LIZZY 

Tag med os 12. december, når et af landets allerstørste rockbands Dizzy Mizz Lizzy åbner deres Danmarks turné med både de hæderkronede klassikere og musikken fra deres spritnye album på sætlisten.