Sydvestsjælland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Jan Nielsen, 
tlf. 4038 4474 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

golfmatch 2022

Årets golfmatch er åben for tilmeldinger, og de 3 indledende runder spilles i Køge, Fredericia og Hobro. Der er flotte præmier på højkant, og det hele kulminerer i august med en finale i Kolding.

vig festival

Tag med Business Danmarks tre sjællandske afdelinger til Vig Festival 9. juli, når 25 års jubilæet skal fejres. Vi kommer til at se, hvordan det hele funger, fra maskinrummet - vi skal blandt andet rundt i alle kroge og baglokaler samt få historien om hvordan det hele startede. Herefter er der mad og god musik natten lang.

90'er fest i næstved

Tag med Business Danmarks til 90'er fest i Næstved 13. august. Du husker måske bedst 90’erne for boybands, popballader og eurodance, og det var sådan det var! Det hittede dengang, og det hitter endnu - så glæd dig til 13 timers ren nostalgi,  til tonerne af fede danske og internationale artister fra 90’erne og det bedste fra 00’erne, hvor vi sammen hylder musikken, og alt hvad de gyldne årtier har givet os!

John mogensen live i næstved 

Du kan komme med til en helt fantatisk aften 29. oktober, hvor der er god musik og John Mogensens favoritmad på menuen. Du er velkommen til at tage en ledsager med til arrangementet, hvor I sparer 220 kr. pr. billet inkl. Showmenu.

Julekoncert med anne dorthe michelsen 

Kom og syng julen ind sammen med Anne Dorthe Michelsen i de smukke omgivelser i Herlufsholm kirke 5. december 2022.