Sydvestsjælland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Jan Nielsen, 
tlf. 4038 4474 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


90'ER FEST I NÆSTVED 

Tag med til kæmpe 90'er fest i Næstved 14. august og lyt til musikken fra 90'erne og det bedste fra 00'erne.

Yngre med årene - med overlæge BEnte Klarlund 

Glæd dig til en underholdende, inspirerende og tankevækkende aften 23. august, med en af Danmarks førende eksperter indenfor sundhed. Få den videnskabelige opskrift på, hvad du selv kan gøre for at blive yngre med årene.

Kom med og oplev sprogø 

Oplev øen på tæt hold 28. august og se pigehjemmet, hvis grusomheder blev filmatiseret i "Journal 64" for nyligt. Du kan også opleve Danmarks ældste daterede fæstingsværk, Valdemars gamle borg ruin fra 1868 samt et sjældent og rigt dyreliv.

Uffe Holm/ STAYThefuckHOME 

Oplev 23. oktober et stand-up show fra en komiker i karantæne - for Uffe Holm er tilbage og du kan godt glæde dig.

Legendernes aften 

Kom til en uforglemmelig hyldestaften af dansk landsholdsfodbold 1. november, når Danmarks mest kendte fodboldkommentator Flemming Toft, tager Preben Elkjær, Brian Laudrup, Thomas Gravesen, Sepp Piontek og landsholdets massør gennem 37 år, Allan Poulsen, med igennem fire årtier med det danske fodboldlandshold.

Størst er alt - foredrag med Videnskabsjournalist 

Vær på denne aften 22. november forberedt på en fascinerende rundtur, når Lone Frank undersøger kærlighed ud fra et videnskabeligt perspektiv. Vi kommer omkring de evolutionære kræfter, der har sat rammerne for vores følelser, og kigger på den hemmelighedsfulde kemi og spidsfindige hjerneaktivitet, der i sidste ende dirigerer vores personlige kærlighedsliv. 

SER DU MÅNEN, DANIEL 

Daniel Rye fortæller i sit foredrag 23. november 2021 levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt han gennemlevede som gidsel – en på én gang forfærdelig og gribende historie, der vil holde dig opslugt fra start til slut.

JUBILÆUMSKONCERT MED KURT RAVN 

Kurt Ravn fejrer 25 års jubilæum og det skal feres med kirkekoncerter.
Hans flotte sangstemme kan opleves i Herlufsholm Kirke ved en smuk koncert 29. november. 

Mikkel Beha og den kolde hvide verdeN 

Tag med Mikkel Beha 1. december på en spændende, underholdende og ikke mindst tankevækkende rejse ud i den ekstreme og smukke nordiske natur!

KONCERT MED DIZZY MIZZ LIZZy - 2022 

Tag med os 1. april 2022, når et af landets allerstørste rockbands Dizzy Mizz Lizzy åbner deres Danmarks turné med både de hæderkronede klassikere og musikken fra deres spritnye album på sætlisten.