Sydvestsjælland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Jan Nielsen, 
tlf. 4038 4474 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


vig festival

Tag med Business Danmarks tre sjællandske afdelinger til VIP - Vig Festival, når sommeren kalder ind til god musik og festlige stunder. Vi kommer til at se, hvordan det hele funger, fra maskinrummet - vi skal blandt andet rundt i alle kroge og baglokaler samt få historien om hvordan det hele startede. Det er 8. juli i Vig.

90'er fest i næver

Vi har fået fingrene i Drinks & Dance billetter, der giver adgang til festen + 20 valgfrie genstande inkl. udgangsarmbånd - og du er velkommen til at tage op til 3 ledsagere med. Det MÅ du ikke misse - 12. august! 

supermagt i næstved

Satiregruppen MAGT indtager Danmark og Ringsted Kongrescenter med deres nye show: SUPERMAGT 22. september! Du er velkommen til at tage en ledsager med, og få jer et godt grin! 

Oplev sebatian klein live

Søndag den 24. september 2023 kl. 15.30 kan man opleve Sebastian Klein til det børnevenlige foredrag under titlen "Verdens farligste". Gå ikke glip af chanchen for en hyggelig eftermiddag med børnene, hvor de oplever dyrerne som aldrig før. 

Oplev phil collins med milling og molbech

Tag med Business Danmarks og gør dig klar til at blive blæst bagover når Henrik Milling og Nicolai Molbech fortæller hele hele Phil Collins’ historie i lyd og billede, bakket op af Jan Glæsels skarpslebne stjerneorkester Rumors Corner. Det er 14. oktober i Næstved. 

Kom med til vin og tapas i næstved

Vi inviterer dig til en særlig smagning, der er skræddersyet til julestemningen. Der er tapas inkluderet, rabat på vine og dejlige smagsprøver 9. november kl. 18-21. Du er velkommen til at tage en ledsager med, og I sparer 50% på billetterne. 

julekoncert med marie carmen koppel

Oplev Marie Carmen Koppels julekoncert i Herlufsholm Kirke den 4. december kl. 19.30, derfor igen i år er på sin traditionsrige juleturné, der bringer hende rundt i landet, hvor hun hvert år synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske carolls og juleklassikere.

thomas warberg - du har det ikke fra mig!

Der er gået over to år siden sidst, og hold nu fast, der er sket meget!
Pandemien er ovre, Europa er i krig og Thomas har fået konstateret forhøjet kolesteroltal. Derfor er Thomas Warberg klar til et status 24. februar 2024 i Næstved.

Rasmus tantholdt - historier fra verdens brændpunkter

Oplev foredraget “Fortællinger fra Verdens Brændpunkter” når Rasmus Tantholdt besøger Ringsted Kongrescenter i foråret 2024!