Sydvestsjælland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Jan Nielsen, 
tlf. 4038 4474 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


gasoline i verdensklasse 

I 2023 er det 50 år siden, at danskernes yndlingsplade blev udgivet. Det kan ikke gå ubemærket hen, og Gasoline er parat til at hylde jubilæet for Danmarks bedste plade med en række albumkoncerter. Nyd de gamle klassikere, og nyfortolkede sange, når Gasoline byder indenfor 3. februar 2023. 

DEN GRÅ SIDE LIVE 

Til "Den Grå Side live", inviteres publikum ind til en aften i erotikkens tegn, når Søren Rasted og en række af de skarpeste personligheder fra den danske underholdningsbranche, deler ud af de mest bemærkelsesværdige fortællinger fra de gamle “Ugens Rapport” blade. Vi mødes inden og nyder en koncertmenu, som er inkluderet i prisen. 

Jeg er stadig nikolaj stokholm 

Nu er hele Danmarks Stokkefar klar med sit tredje og hidtil sjoveste One-man show. Hermed også et punktum i trilogien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere. Du og ledsager får billetten til bare 200 kr. stykket - så skynd dig at slå til, så du er sikret en plads 21. marts. 

Oplev Anden Live i ringsted 

Anders Matthesen er tilbage 15. april med spritny stand-up som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes. Du sparer 31% når du køber billetten igennem Business Danmark. Skynd dig at få fingrene i billetterne i dag. 

GOPLER ÆLDES BAGLÆNS 

Få videnskabens svar på et længere liv med afsæt i bestselleren ”Gopler ældes baglæns”. Her fortæller Nicklas Brendborg om videnskabens svar på et langt liv: Hvad skal vi spise? Og hvordan skal vi leve? Så glæd dig til en lærerig og underholdende aften 26. april. 

Golfmatchen 2023

Så er det igen tid til at svinge golfkøllerne rundt om i Danmark. Business Danmarks Golfmatch inviterer til indledende runde på Sjælland, hvor vi skal besøge Rønnede Golfklub lørdag 20. maj.