Sydvestsjælland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Jan Nielsen, 
tlf. 4038 4474 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

lokalbrag: Næstved - HB Køge 

Du er velkommen til at tage 3 ledsagere med, når kampen mellem Næstved IF og HB Køge løber af staben 9. oktober. Her har vi inviteret sportschefen fra Næstved IF til at give en optakt til kampen, og fortælle om måden hvor både sport og udvikling drives i Næstved.  Vi nyder sammen en pølse og øl inden kampen. 

verden ifølge pelle - med trine gadeberg 

Kom med til en fantastisk aften med det elskede internet-fænomen Pelle, der får sit eget musikalske "one-child show". Inden showet mødes vi og spiser en dejlig buffet. Arrangementet er 12. oktober, og du er velkommen til at tage en ledsager med. I får billet og buffet til 300 kr. stykket. 

John mogensen live i næstved 

Du kan komme med til en helt fantatisk aften 29. oktober, hvor der er god musik og John Mogensens favoritmad på menuen. Du er velkommen til at tage en ledsager med til arrangementet, hvor I sparer 220 kr. pr. billet inkl. buffet på Restaurent Flammen i Næstved.

oplev manipulationens psykologi 

Niels Krøjgaard starter denne aften med et helt nyt og underholdende show. En blanding af svindel og bedrag, ægte psykologi og showmanship, som får dig til både at grine og gyse 7. november.

Julekoncert med anne dorthe michelsen 

Kom og syng julen ind sammen med Anne Dorthe Michelsen i de smukke omgivelser i Herlufsholm kirke 5. december 2022. 

Magtens Korridorer live fra Næstved 

Magtens Korridorer drager på endnu et pop/rock-togt landet rundt med et destillat af deres efterhånden omfangsrige bagkatalog. Tag med 15. december og oplev et 100 procent live og håndspillet, og ikke mindst ren og uforfalsket Magtens Korridorer sammen med en ledsager. 

gasoline i verdensklasse 

I 2023 er det 50 år siden, at danskernes yndlingsplade blev udgivet. Det kan ikke gå ubemærket hen, og Gasoline er parat til at hylde jubilæet for Danmarks bedste plade med en række albumkoncerter. Nyd de gamle klassikere, og nyfortolkede sange, når Gasoline byder indenfor 3. februar 2023.