Oplev sort sol med Business Danmark

 

Sort sol i Tøndermarsken 

Hvert efterår og forår sker der et af naturens vidundere lige midt i Tøndermarsken og i Vadehavsområdet. Op til 1.5 millioner stære samles på det præcis samme sted, for at overnatte i det høje græs. Vi kører i samlet bus fra parkeringspladsen ved Schackenborg Slotskro. Medbring beklædning og tæppe til at sidde udenfor. Du er velkommen til at tage en ledsager med til en hyggeligt aften, hvor vi nyder sort sol sammen med en sandwich og sodavand. OBS: Husk pas, da stærene ofte vælger at gå til ro syd for landegrænsen.
Vi anbefaler varmt og gerne vind- og vandtæt tøj samt praktisk fodtøj.
Medbring gerne et vandtæt siddeunderlag samt kikkert.

Hvad er sort sol? 

Lige inden der bliver slukket for lyset og natten lægger sig, kan de mange stære være uheldige at møde de sultne rovfugle, og det er netop denne kombination resultere i det som vi er kommet for at opleve, nemlig dansen mellem liv og død, når stærene danner flotte formationer for at undgå rovfuglenes kløer.

Denne makabre dans er også kaldet sort sol når flere tusinde til millioner af fugle flyver i formation.

Grunden til at de flyver sammen i store flokke, er at det gør det meget svære for rovfuglen at fange den enkelte fugl.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan S. Jensen, mail2334 1190
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

 
Tid 18. aug 2022 kl. 18:45 - 21:00
Sted Parkeringspladsen ved Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, 6270 Tønder
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Sandwich og drikkevarer
Tilmelding Senest 11. august 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.