Prøv prisvindende Skoda Enyaq på virksomhedsbesøg i Fredericia

 

Skoda Enyaq blev som bekendt kåret som Årets Businessbil 2023, og siden som Årets Familiebil.

Prøv selv den pris-belønnede elektriske Skoda

Nu har du og en ledsager muligheden for selv at se og prøve, hvordan det er at køre elbil i den attraktive Skoda Enayq. Business Danmark byder velkommen den 21. februar fra kl. 17.30 til 20.00 hos Skoda i Fredericia.

Hør, hvad fremtiden bringer

Skoda i Fredericia har i år 30 års jubilæum. Direktør Karsten Christensen vil starte arrangementet med en rundvisning og fortælle om rejsen med Skoda, hans forretning, og hvordan fremtiden tegner sig for Skoda og modelprogrammet.

Der er pølsevogn og drikkevarer som traktement.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Jensen, mail,  2334 1190
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 21. feb 2023 kl. 17:30 - 20:00
Sted Skoda, Fredericia Auto-service A/S, Vesterballevej 9 B., 7000 Fredericia.
Pris 50,00
Pris ledsager 50,00
Forplejning Pølsevogn og drikkevarer.
Tilmelding Senest 17. februar 2023
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.