Indstil sigtekornet - Skyd !

 

Har du mod på en aften, hvor sigtekornet skal indstilles og præcisionen pudses af? 

Tag med til lerdueskydning på Vingsted Skydebaner

Få en unik oplevelse på skydebanen, hvor I bliver guidet godt igennem alt fra aftenens program til sikkerhedsregler - om det er første gang på skydebanen eller du er godt garvet, så kan du få en sjov oplevelse på skydebanen. 

I mødes med jeres instruktører på parkeringsplads 3 ved lerduebanen kl. 18.00. 

Program
- Velkommen til Vingsted Skydebaner
- Registrering af deltagere
- Instruktion og sikkerhedsregler gennemgås
- Lerdueskydning: Hver deltager skyder en serie á 24 lerduer og max 50 skud, og der skydes fra tre stationer (højre, venstre og bagduer).

Krav og anbefalinger

Det er et krav, at der bæres høreværn under skydning, og det anbefales, at der bæres sikkerhedsbriller. Både høreværn og sikkerhedsbrikker lånes derude. For at kunne gennemføre arrangementet er det et lovkrav, at Vingsted Skydebaner registrerer alle der skyder med våbene. Man behøver hverken jagttegn eller våbentilladelse for at være med.

Det er derfor vigtigt, at du ved tilmelding oplyser fuldt navn og adresse samt fødselsdato

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Jensen, mail,  2334 1190
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 11. maj 2023 kl. 18:00 - 21:00
Sted Vingsted Skydebaner, Vingstedvej 27, 7182 Bredsten.
Pris 200,00
Forplejning
Tilmelding Senest 3. maj 2023
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.