Kom med til Østers Safari i Vadehavet

 

Det lyder eksklusivt - og det er det bestemt også. Du og en ledsager har nu muligheden for at komme med til en Safari 300 meter ude i Vadehavet og blive guidet i indsamlingen af østers af Sort Safaris naturvejledere. 

Oplev Vadehavets natur og kultur 

Programmet vil forhåbentlig bringe jer tæt på Vadehavets natur og kultur og ikke mindst på østers, der tidligere som kongeligt regale og eksportvare indbragte formuer til området. Den oprindelige østers uddøde for mere end 50 år siden. Nu er en ny art kommet til Vadehavet, og et nyt eventyr er begyndt.

Vi mødes på parkeringspladsen ved Muslingevej kl. 18.30, hvor der er velkomst og introduktion ved kyndige naturvejledere i området. Herefter går vi ud i vadens bløde bund, inden vi rammer østersbunkerne cirka 300 meter ude. Her indsamler vi østers, inden vi går tilbage til kysten og åbner - og spiser dem. Undervejs vil der være historier om østers meget specielle liv i Vadehavet. 

Du og ledsager kan komme med til en pris af bare 100 kr. stykket. 

Praktiske informationer

Vi anbefaler praktisk tøj (gerne vind- og vandtæt) og langskaftede gummistøvler, der sidder godt fast på fødderne, samt handsker til indsamling af østers og spande til transport. Det kan også være en god idé at medbringe skiftetøj.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Jensen, mail,  2334 1190
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 3. maj 2023 kl. 18:30 - 21:00
Sted P-pladsen ved Muslingvej, Muslingvej, Havneby, 6792 Rømø
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Selvplukkede Østers, sandwich og drikkevarer
Tilmelding Senest 26. april 2023
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.