Kongernes Fald - forsoningen

Mød tre speedwaylegender

Oplev et fantastisk foredragsshow med Erik Gundersen, Ole Olsen og Hans Nielsen - der op gennem 70'erne og 80'erne var blandt de bedste i verden. Ole Olsen, Erik Gundersen og Hans Nielsen ser tilbage på dansk speedways storhedstid, og på de dramatiske stridigheder der opstod, da de tre ærkerivaler blev bragende uvenner. De tre speedwaylegender drager nu på en landsomfattende foredragsturné, i forsøget på – en gang for alle - at begrave de stridigheder, som kastede lange skygger over en af Danmarkshistoriens mest succesrige sportslige epoker.

Historien om dansk speedways storhedstid handler også om et nært bånd mellem tre stolte mænd, en sønderjyde, en vestjyde og en nordjyde. I takt med tiden, og den store succes, skiftede det fra venskab til iskold rivalisering – båret af deres ambition om at blive den bedste og vinde guld til Danmark. De tre speedwaylegender fortæller om deres interne magtkampe, venskaber, ambitioner og vindermentalitet. Om deres håb og drømme - og om den tragiske ulykke der ramte Erik Gundersen i 1989.

Glæd dig til en underholdende og livsbekræftende aften, hvor vi hylder kongerne af dansk speedway.

Du er velkommen til at tage 1 ledsager med.

Vi mødes ved indgangen kl. 18.30 for udlevering af billetter + 1 forfriskning.

Foretrækker du at deltage mandag 4. oktober, så klik her.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Jensen, mail2334 1190
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 5. okt 2021 kl. 18:30 - 21:30
Sted Tobakken, Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg.
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning
Tilmelding Senest 28. september 2021
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.