Oplev Marsk Tower

 

Marsk Tower - Så langt øjet rækker

Tag turen op i det nye varetegn for marsken og oplev, hvordan horisonten bliver både visket ud og udvidet på én og samme tid. Her får du en unik chance for at opleve den flade marsk og se ligeså langt som øjet rækker. Vi starter med et foredrag og spiser en Marsk burger i cafeen, inden vi tager turen op i Marsk Tower og oplever den fantastiske udsigt. Vi afslutter aftenen med kaffe mm.

Oplev Sønderjylland på en helt ny måde

Marsk tårnet er et samlingspunkt for hele Marsk Camp, hvor alle er velkommen til at tage en tur op for at betragte den spektakulære udsigt. Få naturoplevelser i Sønderjylland på en helt ny måde.

Det er arkitekterne fra Bjarke Ingels Group (BIG), der står bag tårnet. Når du er gået 146 trin op, og lander på udkigsplatformen, står du således 36 meter over havets overflade. Her er der rig mulighed for at opleve, hvordan himmel og hav går i ét med horisonten. Dette giver et helt unikt perspektiv på den ellers umiddelbart flade marsk.

Hovedkonstruktionen består som nævnt af trin, men tårnet bliver også handicap- og gangbesværet venligt, da der bliver integreret en elevator, så der er adgang for alle.

Når det danske vejr er, som vi elsker det mest, klart og solrigt, kan man nyde udsigten helt til Ribe, Sild og Rømø!

Marsk Tower er et must, når du skal opleve Sønderjylland!

Du er velkommen til at tage en ledsager med, og så får I begge billetten til 100 kr. inklusiv forplejning. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan S. Jensen, mail2334 1190
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

 
Tid 15. jun 2022 kl. 18:00 - 21:00
Sted Marsk Camp, Hjemstedvej 60, 6780 Skærbæk
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Marsk Burger samt drikkevarer Kaffe m.m.
Tilmelding Senest 8. juni 2022
Udsolgt
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.