Morten Spiegelhauer - Bag om Operation X

Hør historierne bag om Operation X

I sit spritnye foredrag 'Bag om Operation X', giver Morten Spiegelhauer publikum historierne bag det anmelderroste, prisbelønnede og debatskabende TV-program Operation X.  Fra de mange overvejelser og anstrengelser til resultaterne - og ikke mindst konsekvenserne. Som frontfigur på TV2-programmet har Morten Spiegelhauer gennem mere end 12 år gennemført flere hundrede konfrontationer med alt fra hundehandlere og hårde kriminelle til direktører og ministre. 

Hver gang har han måttet mobilisere sit personlige mod. Det har været fantastisk TV, men desværre ikke uden personlige konsekvenser. Morten Spiegelhauer har ofte været nødt til at overskride sine egne personlige grænser i forbindelse med arbejdet på Operation X, han har skulle forholde sig til dødstrusler og har i en periode måttet gå under jorden med familien.
Det har heldigvis ikke afholdt ham fra at fortsætte som vært på det afslørende TV-program, og nu deler han sine oplevelser på godt og ondt i et helt nyt foredrag, som du nu kan opleve sammen med Business Danmark hos Cafe Razz Kolding.

Program

17.30 Bydes der velkommen og der serveres tapas.
19.00 Morten Spiegelhauer fortæller historierne bag om Operation X

Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Tid 16. jan 2020 kl. 17:30 - 21:00
Sted Cafe Razz Kolding, Låsbybanke 4, 6000 Kolding
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning Tapasbræt inspireret fra hele verden inkl. 1 glas vin ell. 1 øl/and
Tilmelding Senest 8. januar 2020
Udsolgt