Oplev den Franske perle La Petite Provence

 

La Petite Provence danner denne torsdag i april rammen om et helt fantastisk besøg, hvor vi både skal se, høre og smage de franske specialtiteter i hyggelige omgivelser. Hvis man savner at rejse og opleve, er det blot at besøge Houens Odde Gaard og drømme sig til Sydfrankrig for en stund. 

Kom med og oplev Danmarks franske oase

Efter mange år som eksportsælger i Frankrig og Belgien samt 14 år som fransklærer ved IBC – Handelsgymnasiet i Kolding, besluttede Vivi Bjerg Viuff sig for at skabe en fransk oase på Houens Odde Gaard ved Kolding. Familien erhvervede Houens Odde Gaard (omtales også som Gremmersteen) i 1999, og har siden skabt en stemningsfyldt naturperle – tæt ved skov og strand.

I 2007 startede Vivi Bjerg Viuff import af ganske få produkter fra Provence, hvilket i dag har resulteret i en fransk oase på 500m2 med livstilsprodukter til hjemmet, haven, maven og personlig velvære. Det brede udvalg af autentiske kvalitetsprodukter fra Sydfrankrig har skabt basis for udviklingen af et dansk/fransk samarbejde med anerkendte sydfranske leverandører med stolte traditioner indenfor produktion af produkter, der opfylder vore kunders krav om smag og økologi.

Besøg og tapas i La Petite Provence

Det sydfranske emmer af varme og har en nærmest magisk evne til at bjergtage og forføre. La Petite Provence har skabt en oase af provencalsk charme med et udvalg af de allermest udsøgte produkter fra solens rige.

Her skal vi mødes og smage på de mange lækre specialiteter til en tapas fra den franske oase, og efterfølgende er der kage og kaffe. 

Med fokus på forkælelse med sjæl til både hjemmet, haven og maven, sørges der for, at alle får en gennemført oplevelse af den rustikke, sydfranske stemning.

La Petite Provence er beliggende nord for Kolding på Houens Odde Gaard –  ved den gamle hovedvej mellem Kolding og Fredericia/Middelfart. Kør gennem Nr Bjert og ca. 1,5 km herefter på højre side er Houens Odde. Kør ind ad grusvejen følg den røde pil op til boutiquen.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Jensen, mail,  2334 1190
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 7. apr 2022 kl. 18:00 - 21:00
Sted La Petite Provence - Houens Odde Gaard, Houens Odde 1, 600 Kolding
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Tapas af Franske specialiteter, Kaffe og kage.
Tilmelding Senest 1. april 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.