Kom med på Flyvestationen Skrydstrup

 

Se en F16 helt tæt på

Du får nu eksklusivt muligheden for at opleve Flyvestationen Skrydstrup på tæt hold. Vi skal blandt andet have fortællingen om stationen som arbejdsplads, se en F16 jager og en redningshelikopter. Derudover vil der blive serveret en buffet.

Du får billetten til 100 kr. som medlem af Business Danmark. Derudover er det vigtigt at vi mødes udenfor hovedindgangen kl. 17.30 præcist, og kører samlet ind på området i egne biler. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan S. Jensen, mail2334 1190
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 17. aug 2022 kl. 17:30 - 21:00
Sted Flyvestation Skrydstrup, Lilholtvej 2, 6500 Vojens
Pris 100,00
Forplejning Buffet samt drikkevarer
Tilmelding Senest 9. august 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.