Velkommen til Vejen Golfklub

 

Oplev Golfens Verden 

Golf er for alle – og hvis du endnu ikke har prøvet det, så har du chancen nu. Mandag 22. august kl. 17.00 spiller vi ud på Vejen Golfklubs Pay and Play bane. Der vil være en kort instruktion til spillet inden vi slår ud på hul 1.

Der er låneudstyr – dvs. bærebag med diverse jern og køller samt bolde – og der spilles under kyndig vejledning af nogle dygtige golfspillere. Efter endt runde er der spisning i klubbens lokaler og mulighed for spørgsmål og/eller kommentarer til spillet.

Vi anbefaler praktisk påklædning, og gode flade sko efter vejret.

Så kom frisk – du vil ikke fortryde det.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan S. Jensen, mail2334 1190
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

 
Tid 22. aug 2022 kl. 17:00 - 22:00
Sted Vejen Golfklub, Vigårdsvej 2, 6600 Vejen
Pris 100,00
Forplejning Spisning i klubhuset efter endt runde.
Tilmelding Senest 15. august 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.