Bag kulisserne i Givskud Zoo

 

Kom med i Givskud Zoo på denne ekslusive tur udenfor normal åbningstid. Her vil vi komme helt tæt på dyrerne i de forskellige stalde. Til sidst slutter vi af med en stor brunch. 

Tag med til en spændende dag i Givskud Zoo

Husker du tv-programmet ”Bag kulisserne i Zoo”? Du kan selv komme med bag kulisserne og møde fascinerende og eksotiske dyr. Turen krydres med spændende og lærerige fortællinger om dyrene og livet i Givskud Zoo. 

Oplev en spændende tur til udvalgte stalde, og sig godmorgen til dyrene, en oplevelse I ikke kan få på egen hånd. Turen vil bliver forsøgt tilrettelagt efter aktuelle begivenheder, f.eks. nye dyreunger.

Herefter vil der være et stort brunchbord, hvor man kan nyde buffet og få bugt med appetitten.

Praktiske informationer

Ved tilmelding bedes du oplyse alder på deltagere under 15 år.  

Husk, at have praktisk tøj OG fodtøj på. Dette er især vigtigt ved arrangementer i efteråret og om vinteren, på grund af grusbelægninger på stier og veje.

Alle deltagere mødes på parkeringspladsen uden for parken senest 10 minutter før turen går i gang. Vi anbefaler, at I benytter toiletterne ved ZoOasen inden afgang, da det desværre ikke er muligt at komme på toilet under turen.

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan Jensen, mail,  2334 1190
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 12. jun 2022 kl. 7:45 - 12:00
Sted Givskud ZOO - Zootopia, Løveparkvej 3, Givskud, 7323 Give.
Pris 200,00
Pris ledsager 200,00
Forplejning Stor Brunch buffet med drikkevarer.
Tilmelding Senest 20. maj 2022
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.