Familiedag hos Universe Science Park

Universe - stedet hvor sjov er en videnskab

Glæd jer til en spændende dag for hele familien på egen hånd i parken.

I en (ikke) så fjern galakse ligger Universe Science Park. En forunderlig verden, hvor droner suser rundt, træer vokser på hovedet og skøre robotter sludrer løs. På jeres besøg kan I bl.a. prøve at løfte en bil, bygge jeres egen vandraket eller gå ind i en virtuel verden. Der er en række fantastiske aktiviteter, der venter på at blive udforsket.

Universe Science Park på højtflyvende oplevelser for både store og små – så der er garanti for sug i maven, vind i lokkerne og skyhøj underholdning for hele familien.

Universe Science Park er Sønderjyllands største oplevelsespark med timevis af sjov, lærerig og spændende underholdning for hele familien. Oplevelsesparken bruger leg og kreativitet til at begejstre og forundre børn og voksne for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri.

Vi mødes kl. 10.00 ved hovedindgangen for udlevering af indgangs- og buffetbilletter.

Du er velkommen til at tage op til 6 ledsagere med, hvor I alle opnår store rabatter på indgang og buffetbillet. 

OBS. ved tilmelding skriv venligst alder på tilmeldte børn efter navn, da dette skal bruges til indgangsbilletterne. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan S. Jensen, mail2334 1190
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 29. aug 2021 kl. 10:00 - 17:00
Sted Univerce Science Park, Mads Patent Vej 1, 6430 Nordborg
Pris 150,00
Pris ledsager 150,00
Forplejning Stor buffet indeholdende forskellige varme retter, stor salatbar, pizza m.m. in kl. ikke alkoholiske drikkevarer.
Tilmelding Senest 13. august 2021
Udsolgt
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.