En "fængslende" aften bag tremmer

Guidet rundtur på de ellers aflukkede arealer

Tag med på den rutsjebanetur FÆNGSLET i Horsens har været på de sidste år og fortæller om hele udviklingen fra en ikke så prangende fortid som statsfængsel til nutiden som oplevelsesvirksomhed. Nu og i årene fremover åbner FÆNGSLET dørene for koncerter, det enestående Fængselsmuseum, events og konferencer. Fortællingerne går naturligvis også tilbage til fængselstiden, og rundturen krydres med både flugthistorier og anekdoter. Vi går både inde og ude på turen og helt unikt primært kun i arealer som ikke er en del af fængselsmuseet.

Herefter byder vi på foredrag af tidligere ind-/ansat.

Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Kontaktpersoner
Spørgsmål om arrangementet - Martin Drikkjær Rüdigermail3011 6797
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.

Tid 5. okt 2020 kl. 17:00 - 21:00
Sted FÆNGSLET i Horsens, Fussingsvej 8, 8700 Horsens
Pris 150,00
Pris ledsager 150,00
Forplejning Dagens varme ret i autentisk serving inkl. øl/vand
Tilmelding Senest 28. september 2020
Udsolgt