Besøg Ecooking hudpleje

 

Tag med og besøg Ecooking 3. oktober i Bjert! Ecooking er et dansk brand, der har fokus på effekt og som dernæst indeholder så meget naturlighed og økologi som muligt. Med omtanke for dig og vores miljø. Vi skal rundt og kigge, og så vil der være sandwich, snacks, bobler og goodiebags. 

Om Ecooking

Ecooking er forkælelse til din hud og dit hår med effekt og kvalitet i fokus. Produkterne er skabt med ønsket om at opnå en synlig virkning - og så meget naturlighed og økologi som muligt. Vores vision er at lave produkter med omtanke for dig og vores miljø. Serien er danskudviklet og oprindeligt håndfyldt på egen lille fabrik.

Ved lanceringen af Ecooking bestod sortimentet af syv produkter. I dag rummer brandet mere end 200 produkter inden for hudpleje, hårpleje og makeup. Med Ecooking Makeup har vi ført filosofien og de aktive ingredienser fra hudplejen over i en række effektive makeupprodukter, der er nemme at bruge, holder længe og ligger smukt på hud, læber, vipper og bryn. Udgangspunktet er det samme: At udvikle de produkter, der løser de udfordringer, folk har – kvinder som mænd, unge som gamle. Og etiketterne har samme formål, nemlig at forklare, hvad produktet er, hvad det kan, hvad det indeholder, og hvordan det skal bruges. 

Det er vigtigt, at du ved tilmelding oplyser fuldt navn til udlevering af goodiebags!

Spørgsmål om arrangementet - Jan Jensen, mail,  2334 1190
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

Tid 3. okt 2023 kl. 17:30 - 21:00
Sted Ecooking A/S, Gl. Skartved 11, 6091 Bjert.
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Sandwich, bobler og snacks.
Tilmelding Senest 25. september 2023
Udsolgt
Business Danmark følger myndighedernes corona-anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.