Besøg den danske producent af racerbiler

 

Er du bidt af høj fart og fede biler? 

Agile er en dansk virksomhed, der producerer racerbiler i kulfiber, der er godkendt til at køre på de danske veje. 

Du kan helt ekstraordinært komme med, og opleve hvordan Agile SCX bliver bygget, få en rundvisning på fabrikken og høre historien om Agile Automotive fra iværksætter Tim Hansen.

"Når biler bliver til passion"

Agile blev officielt grundlagt i 2016, men havde været i tankerne hos grundlæggerne i mange år forinden. Med tilkomsten af to unge ingeniører, blev processen speedet op, og de første biler var klar i januar 2016. Siden da, har det taget fart for den danske virksomhed. 

Så gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve de fede biler på tæt hold, og hør det medrivende iværksætter-eventyr. Du er velkommen til at tage en ledsager med, og I får begge billetten til bare 100 kr. pr. styk - og så er der sandwich og drikkelse inkluderet. 

Kontaktpersoner

Spørgsmål om arrangementet - Jan S. Jensen, mail2334 1190
Problemer ved eller spørgsmål til tilmelding - Regnskabsafdelingen, mail,  3374 0200

 
Tid 28. sep 2022 kl. 18:30 - 21:00
Sted Agile Automotive, Kærmindevej 2 B, 6580 Vamdrup
Pris 100,00
Pris ledsager 100,00
Forplejning Sandwich og drikkevarer v. ankomst kl. 18,30
Tilmelding Senest 21. september 2022
Business Danmark følger myndighedernes anbefalinger og refunderer dine penge, hvis vi aflyser et arrangement. Læs mere her
På medlemsarrangementet deltager både medlemmer og deres ledsagere, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Ved arrangementet er det muligt at vi tager stemningsbilleder og videooptagelser af deltagerne. Vi deler billederne/videoen på vores hjemmeside og på sociale medier, som Facebook, LinkedIn og YouTube. Vi kigger billederne grundigt igennem inden og bruger ikke billeder, der entydigt viser dit fagforeningsmedlemskab. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til eller ønsker sletning af billeder eller video, hvor du kan identificeres, kan du til enhver tid kontakte Business Danmark.