Sydjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Jan S. Jensen, tlf. 7583 0086 / 2334 1190 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


    

Besøg på Fuglsang bryggeri

Tag med og oplev Danmarks ældste familieejede bryggeri 24. januar. Vi starter med en lille film om Fuglsang Bryggeri. Herefter rundvisning og vi afslutter med smagsprøver.      

Søren Pind - anekdoter fra et langt liv i politik

Glæd dig til underholdende og skarpe betragtninger fra et langt liv i politik og et tankevækkende møde med de farverige personligheder og begivenheder, som har været en del af Søren Pinds karriere. Oplev ham med lokalafdelingen 25. februar.

Robotter og AI har overtaget produktionen

I Abena er det state-of-the art robotter og kunstig intelligens, som styrer produktionen og lageret. Det giver en stærk supply chain og gør det lettere for virksomheden og dens sælgere at holde, hvad de lover kunderne. Tag med på et spændende firmabesøg 25. marts.

STALDBESØG HOS BILLUND TRAV

Oplev autentisk væddeløbsstemning 9. maj, når de imponerende heste suser forbi i trav eller galop, ledsaget af speakerens intense stemme i højtaleren. Vi starter med rundvisning på banen og besøg i staldene.