Sydjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Jan S. Jensen, tlf. 7583 0086 / 2334 1190 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


bliv klogere på elbiler med nikolaj sonne

Med mere end 70.000 kilometer på triptælleren - i alt fra Ellert til Porsche Taycan - giver Nikolaj Sonne dig et kig under kølerhjelmen på elbiler og fortæller, hvorfor elektriske biler faktisk er både sjovere og ikke mindst - mere komfortable at køre i. Det er 1. februar i Kolding. 

hærdet - rene dahl andersen

Her tager René Dahl Andersen publikum med ind i en verden af hårdkogte kriminelle og personer fra samfundets mørkeste afkroge. René har levet et ualmindeligt farligt arbejdsliv, som betjent og undercover agent. Og nu er han klar med historier fra en verden, kun meget få virkelig kender.  Det er 15. marts i Vejle eller 12. april i Sønderborg. 

indstil sigtekornet - skyd!

Har du mod på en aften, hvor sigtekornet skal indstilles og præcisionen pudses af? Så tag med på Vingsted Skydebaner 11. maj til lerdueskydning. Vi lover, at det ikke bliver kedeligt! 

BAG kulisserne i givskud zoo

Tag familien med i Givskud Zoo på denne eksklusive tur udenfor normal åbningstid. Her vil vi komme helt tæt på dyrene i de forskellige stalde. Til sidst slutter vi af med frokost pose fra Jacobs spisehus. Det er 11. juni i Givskud Zoo.