Sydjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Jan S. Jensen, tlf. 7583 0086 / 2334 1190 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.

En aften med phillip faber

Phillip Faber vil øse ud af sin viden 23. juni, og dele sin glæde ved den danske sangskat med dig. Det bliver en eksklusiv aften, hvor ikke alt er planlagt på forhånd, og hvor fællessang og samtale vil skabe en helt speciel stemning. Kom med, når Phillip Faber sætter sig ved flyglet og i samtale med livsstilseksperten Anne Glad indtager scenen. 

flystationen skrydstrup

Du får nu eksklusivt muligheden for at opleve Flyvestationen Skrydstrup på tæt hold 17. august. Vi skal blandt andet have fortællingen om stationen som arbejdsplads, se en F16 jager og en redningshelikopter. Derudover vil der blive serveret en buffet.

Oplev Sort sol med Business Danmark

18. august kan du komme med Business Danmark ud og opleve Sort Sol. Vi kører i samlet bus fra parkeringspladsen ved Schackenborg Slotskro. Medbring beklædning og tæppe til at sidde udenfor. Du er velkommen til at tage en ledsager med til en hyggeligt aften, hvor vi nyder sort sol sammen med en sandwich og sodavand.

 

Kom med og oplev golfens verden

Golf er for alle – og hvis du endnu ikke har prøvet det, så har du chancen nu. Mandag 22. august kl. 17.00 spiller vi ud på Vejen Golfklubs Pay and Play bane. Der vil være en kort instruktion til spillet inden vi slår ud på hul 1.

golfmatch 2022

Årets golfmatch er åben for tilmeldinger, og de 3 indledende runder spilles i Køge, Fredericia og Hobro. Der er flotte præmier på højkant, og det hele kulminerer i august med en finale i Kolding.