Sydjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Jan S. Jensen, tlf. 7583 0086 / 2334 1190 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


Manipulationens psykologi med niels krøjgaard

Niels Krøjgaard starter disse aftener med et helt nyt og underholdende show. En blanding af svindel og bedrag, ægte psykologi og showmanship, som får dig til både at grine og gyse. Din og ledsagers billet koster bare 100 kr. pr. styk.
22. februar i Sønderborg
19. april i Haderslev
4. maj i Horsens 

La Petite provence

Kom med og opleve den franske oase i Kolding, når vi besøger La Petite Provence 7. april. Her skal vi udforske og smage de mange lækre specialiteter til en tapas fra den franske køkken, og efterfølgende er der kage og kaffe. 

værd at vide om mænd og kvinders hjerner

Du bliver måske provokeret, når Ann E. Knudsen kortlægger forskellene i kvindehjerner og mandehjerner. Men du vil med garanti også få motioneret lattermusklerne og kunne nikke genkendende til flere af Anns pointer. Du får også svar på, hvordan kvinder og mænd bedst muligt kan supplere hinanden, og hvordan vi udnytter hjerneforskellene i samarbejdet mellem kønnene. Tag med 9. maj i Vejle - din og ledsagers billet koster bare 100 kr. pr. styk.

bag kullisserne i givskud zoo

12. juni har du muligheden for at komme med i Givskud Zoo på denne ekslusive tur udenfor normal åbningstid. Her vil vi komme helt tæt på dyrerne i de forskellige stalde. Til sidst slutter vi af med en stor brunch. 

En aften med phillip faber

Phillip Faber vil øse ud af sin viden 23. juni, og dele sin glæde ved den danske sangskat med dig. Det bliver en eksklusiv aften, hvor ikke alt er planlagt på forhånd, og hvor fællessang og samtale vil skabe en helt speciel stemning. Kom med, når Phillip Faber sætter sig ved flyglet og i samtale med livsstilseksperten Anne Glad indtager scenen.