Sydjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Jan S. Jensen, tlf. 7583 0086 / 2334 1190 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


    

Robotter og AI har overtaget produktionen

I Abena er det state-of-the art robotter og kunstig intelligens, som styrer produktionen og lageret. Det giver en stærk supply chain og gør det lettere for virksomheden og dens sælgere at holde, hvad de lover kunderne. Tag med på et spændende firmabesøg 25. marts.

Oplev en førende B2B-salgsplatform indefra

Vidste du, at der i Vejen ligger en af nord Europas førende sourcing- og servicevirksomheder, som er en af de helt store digitale B2B-salgsplatforme på håndværksområdet? Tag med 10. april og få et eksklusivt kig indenfor hos Solar A/S og bliv klog på, hvordan man sælger over 200.000 varenumre, og sikrer hurtig levering til tiden.

Staldbesøg hos Billund trav

Oplev autentisk væddeløbsstemning 9. maj, når de imponerende heste suser forbi i trav eller galop, ledsaget af speakerens intense stemme i højtaleren. Vi starter med rundvisning på banen og besøg i staldene.

FAMILIEDAG PÅ UNIVERSE SCIENCE PARK

Glæd jer til en spændende dag for hele familien på egen hånd i Universe Parken 25. august.  Prøv at løfte en bil, byg din egen vandraket, gå på oplevelse i den virtuelle verden og meget mere. Universe begejstrer børn og unge med naturvidenskab, teknologi og iværksætteri.

Kom tæt på en F 16'er

Kom med ind bag hegnet 18. november og helt tæt på en militærarbejdsplads. Flyvestationen Fighter Wing Skydstrup, som normalt er lukket for offentligheden, slår i dagens anledning dørene op for os.

Golfmatch 2019

Grib chancen for at vinde hovedpræmien til en værdi af 25.000 kr. Deltag i Business Danmarks golfmatchen, der afholdes på Midtsjælland, i Varde og i Randers.