Sydjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Jan S. Jensen, tlf. 7583 0086 / 2334 1190 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

Sensommertur på Kolding Fjord - tirsdag

 

SENSOMMERTUR PÅ KOLDING FJORd - onsdag

Tag med 13. eller 14. august på en dejlig sejltur på Kolding Fjord, med et af Skandinaviens største træskibe og Danmarks sidste maritime kulturskat.

FAMILIEDAG PÅ UNIVERSE SCIENCE PARK

Glæd jer til en spændende dag for hele familien på egen hånd i Universe Parken 25. august.  Prøv at løfte en bil, byg din egen vandraket, gå på oplevelse i den virtuelle verden og meget mere. Universe begejstrer børn og unge med naturvidenskab, teknologi og iværksætteri.

Besøg Vadehavscentret

Tag med på guidet tur i Vadehavscentret 23. september, og bliv klogere Danmarks største, fladeste og vådeste Nationalpark "Vadehavet".  

MØD TV-LÆGEN FRA "LÆGEN FLYTTER IND"

Oplev den kontante og hudløst ærlige læge fra tv-programmet "Lægen flytter ind", der med sin direkte form har taget programdeltagerne med storm og fået dem til at ændre deres liv. Tag med 7. november og få inspiration til selv at ændre dit liv.

Kom tæt på en F 16'er

Kom med ind bag hegnet 18. november og helt tæt på en militærarbejdsplads. Flyvestationen Fighter Wing Skydstrup, som normalt er lukket for offentligheden, slår i dagens anledning dørene op for os.