Sydjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Jan S. Jensen, tlf. 7583 0086 / 2334 1190 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

En "fængslende" aften bag tremmer - udskudt

Tag med 30. marts på den rutsjebanetur FÆNGSLET i Horsens har været på de sidste år og fortæller om hele udviklingen fra en ikke så prangende fortid som statsfængsel til nutiden som oplevelsesvirksomhed.

Golfmatchen 2020

Vind et lækkert golfophold for 4 personer med alt betalt. Fredag 8. maj har du chancen for at kvalificere dig til finalen, hvis du bliver en af de tre bedste på Ribe Golfklubs smukke bane.

Bag kulisserne i Givskud Zoo

Oplev en spændende tur 14. juni til udvalgte stalde, og sig godmorgen til dyrene, en oplevelse I ikke kan få på egen hånd. Vi prøver at tilrettelægge turen efter aktuelle begivenheder, f.eks. nye dyreunger.

DRabscheferne Kurt Kragh & Ove Dahl - mandag

DRABSCHEFERNE KURT KRAGH & OVE DAHL - Tirsdag

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. Tag med 21. eller 22. september og hør Kragh og Dahl dele detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne. 

NIKOLAJ KIRK & NAK OG ÆD

Kom med på en gastronomisk opdagelsesrejse 30. november, hvor Nikolaj Kirk byder på foredrag om bl.a. tv-successen "Nak og æd". En aften med Nikolaj er som hans mad altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser - lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande.