Sydjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Jan S. Jensen, tlf. 7583 0086 / 2334 1190 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


 

Besøg Vadehavscentret

Tag med på guidet tur i Vadehavscentret 23. september, og bliv klogere Danmarks største, fladeste og vådeste Nationalpark "Vadehavet".  

Generalforsamling: Sådan sikrer du dine kære

Vidste du, at der findes 37 mulige familiekonstellationer? Det er ikke noget arveloven kan tage højde for. Men det kan et testamente. Tag med til Sydjylland afdelings generalforsamling 10. oktober og bliv klogere på testamenter, fremtidsfuldmagter og stil op til afdelingsbestyrelsen.

MØD TV-LÆGEN FRA "LÆGEN FLYTTER IND"

Oplev den kontante og hudløst ærlige læge fra tv-programmet "Lægen flytter ind", der med sin direkte form har taget programdeltagerne med storm og fået dem til at ændre deres liv. Tag med 7. november og få inspiration til selv at ændre dit liv.

Kom tæt på en F 16'er

Kom med ind bag hegnet 18. november og helt tæt på en militærarbejdsplads. Flyvestationen Fighter Wing Skydstrup, som normalt er lukket for offentligheden, slår i dagens anledning dørene op for os.