Sydjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til arrangementsansvarlig Jan S. Jensen, tlf. 7583 0086 / 2334 1190 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


    

FAMILIEDAG PÅ UNIVERSE SCIENCE PARK

Glæd jer til en spændende dag for hele familien på egen hånd i Universe Parken 25. august.  Prøv at løfte en bil, byg din egen vandraket, gå på oplevelse i den virtuelle verden og meget mere. Universe begejstrer børn og unge med naturvidenskab, teknologi og iværksætteri.

MØD TV-LÆGEN FRA "LÆGEN FLYTTER IND"

Oplev den kontante og hudløst ærlige læge fra tv-programmet "Lægen flytter ind", der med sin direkte form har taget programdeltagerne med storm og fået dem til at ændre deres liv. Tag med 7. november og få inspiration til selv at ændre dit liv.

Kom tæt på en F 16'er

Kom med ind bag hegnet 18. november og helt tæt på en militærarbejdsplads. Flyvestationen Fighter Wing Skydstrup, som normalt er lukket for offentligheden, slår i dagens anledning dørene op for os.

Golfmatch 2019

Grib chancen for at vinde hovedpræmien til en værdi af 25.000 kr. Deltag i Business Danmarks golfmatchen, der afholdes i Varde.