Sydjylland

- velkommen til afdelingens arrangementer

Har du spørgsmål, så ring til eventkoordinator Jan S. Jensen, tlf. 7583 0086 / 2334 1190 eller send ham en mail. Husk du er velkommen, også når du er medlem i en anden afdeling.
Bemærk, at deltagergebyr ikke refunderes ved afbud, men at man kan give sin billet videre til en anden.


Ginsmagning og tapas på trolden bryghus

Hos Trolden Bryghus sættes ginnen i fokus, idet den komplekse smag fra de mange botanicals er med til give den enkelte gin sit unikke udtryk.
Derfor skal der smages et bredt udsnit af de mange varianter, og nydes en lækker tapas til. Det er 24. marts - vi glæder os til at se dig! 

hærdet - rene dahl andersen

Her tager René Dahl Andersen publikum med ind i en verden af hårdkogte kriminelle og personer fra samfundets mørkeste afkroge. René har levet et ualmindeligt farligt arbejdsliv, som betjent og undercover agent. Og nu er han klar med historier fra en verden, kun meget få virkelig kender. Det er 12. april i Sønderborg. 

østersafari i vadehavet

Det lyder eksklusivt - og det er det bestemt også. Du og en ledsager har nu muligheden for at komme med til en Safari 300 meter ude i Vadehavet og blive guidet i indsamlingen af østers af Sort Safaris naturvejledere 3. maj på Rømø. 

Business danmark match racing

Kom med til en aften fyldt med fart og fede sejlbåde. Vi skal til Match racing i Middelfart 8. maj - og vi lover, at det bliver alt andet end kedeligt! Så skynd dig at sikre dig og en ledsager en billet allerede i dag. 

indstil sigtekornet - skyd!

Har du mod på en aften, hvor sigtekornet skal indstilles og præcisionen pudses af? Så tag med på Vingsted Skydebaner 11. maj til lerdueskydning. Vi lover, at det ikke bliver kedeligt! 

BAG kulisserne i givskud zoo

Tag familien med i Givskud Zoo på denne eksklusive tur udenfor normal åbningstid. Her vil vi komme helt tæt på dyrene i de forskellige stalde. Til sidst slutter vi af med frokost pose fra Jacobs spisehus. Det er 11. juni i Givskud Zoo.

Golfmatchen 2023

Så er det igen tid til at svinge golfkøllerne rundt om i Danmark. Business Danmarks Golfmatch inviterer til indledende runder i Jylland, hvor vi skal besøge Hobro Golfklub lørdag 29. april og Vejen Golfklub lørdag 13. maj.

besøg ecooking i bjert

Tag med og besøg Ecooking 3. oktober i Bjert! Ecooking er et dansk brand, der har fokus på effekt og som dernæst indeholder så meget naturlighed og økologi som muligt. Vi skal rundt og kigge, og så vil der være sandwich, snacks, bobler og goodiebags.