Sønderjysk Seniorklub


Formand: Carl Otto Nielsen
tlf. 74624430 / 40144430 - Mail


 
Tilmelding og betaling til alle arrangementer Henrik Juhler på mail: henrikjuhler@gmail.com - tlf. 60 72 28 31
Konto: 7751 1088294

 

Kør-selv tur til Frøslevlejren

Straks ved ankomst går vi i gang med en guidet rundvisning i lejren, og får fortalt og set lejrens historie. Rundvisningen tager ca. halvanden time, og den er ikke egnet for gangbesværede gør man opmærksom på. Vil I se mere om Frøslevlejren, så besøg froeslevlejren.dk.

Klokken 15.30 er der eftermiddagskaffe på Frøslev Kro, herefter er der et ophold, inden vi skal nyde en aftenmenu samme sted klokken 18.00. Så har man lyst, kan man jo gå en tur i Frøslev by og samle appetit til aftenmenuen, nogle vil måsske benytte lejligheden til et indkøbsstop syd for grænsen, eller blot blive p kroen og få en hyggesludder og en drink. 

Sted:

Frøslevlejren

Lejrvejen 83, 6330 Padborg

Tid og dato: Torsdag 5. maj - kl. 13.30
Pris:

275 kr. pr. deltager

Drikkevarer for egen regning

Tilm.:

Tilmelding senest 28. april 2022

Info: Henrik Juhler

Mobil: 6072 2831

Mail – henrikjuhler@gmail.com

 

Heldags bustur til Fyn

Opsamlingssteder: 

Kl. 09.30: Ringriderpladsen i Sønderborg

Kl. 10.00: Circle-K tanken i Rødekro

Kl. 10.20: OK tanken i Hammelev

Vi holder formiddagspause undervejs på en rasteplads lige syd for Kolding. Her vil der blive serveret rundstykker og kaffe/the. Der kan på hele turen købes kaffe-øl og vand i bussen.  Lige inden vi ankommer til vores første besøgssted = Humlemagasinet i Harndrup på Nordfyn, får vi serveret en let frokost i form af  en sandwich, som nydes på en rasteplads.  Humlemagasinet er en park med 26 forskellige haver og meget andet, en guide vil vise os rundt og fortælle om parkens historie. Vi får serveret en eftermiddagskaffe i Humlemagasinets café efter rundvisningen. Vil I se mere om humlemagasinet, så besøg humlemagasinet.dk.

Herefter kører vi til Ditlevsdal Bison Farm i byen Morud. Bison farmen er Europas største af slagsen med over 400 amerikanske bisonokser. Her får vi også en guidet rundtur, hvor vi vil få fortalt om oksernes adfærd og krydret med sjove oplevelser og historier om dyrerne fra en anderledes hverdag. Rundturen i parken tager ca. en time, og det foregår i en overdækket "Prærievogn". Besøg ditlevsdag.dk, hvis I vil læse mere om parken. Her får vi serveret en aften menu i parkens restaurent ca. kl. 18.00. Herefter går turen hjem igen.

Sted:

Mulighed for opsamling i Sønderborg, Rødekro og Hammelev

Tid og dato: Onsdag 8. juni
Pris: 495 kr. pr deltager, drikkevarer er for egen regning
Tilm.:

Tilmelding senest 1. juni 2022

Info: Henrik Juhler

Mobil: 6072 2831

Mail – henrikjuhler@gmail.com